Свободно време

Йорданка Христова празнува 60 години на сцената в Античния театър

Певицата се завръща в Пловдив за голям концерт

18.04.2024г. / 15 05ч.
Мария Дуковска
Снимка: UPI/ Йорданка Христова.

Снимка: UPI/ Йорданка Христова.

След успеха на концерта „Завинаги“ в Зала 1 на НДК миналата есен, почитателите на Йорданка Христова ще имат възможността да чуят на живо отново златните ѝ хитове като „Изповед“ („Ще продължавам да пея“), „Пред есен“, „Тежък характер“. Йорданка Христова ще изпълни и нови песни – „Обич разпиляна“, „Ще те срещна ли“ на 12 август в Античния театър в гр. Пловдив. Билетите са вече в продажба от 30 до 80 лева.

Спектакълът „Завинаги“ ще срещне публиката с голямата певица, която от години не е имала самостоятелен концерт в града под тепетата. Концертът е своеобразна музикална и лична равносметка на Йорданка Христова, която през септември миналата година отпразнува 80-ия си рожден ден и забележителните 60 години на сцена.

„Чувствам се в страхотна форма за среща с моята публика и нямам търпение да представя в Пловдив както големите си хитове, така и най-новите си песни“, споделя Христова.

На сцената на Античния театър тя ще бъде със своя бенд от доказани музиканти. Тази юбилейна година поставя началото на нейното прощално турне по цял свят.

Коментирай