Тя, звездата

Жюстин Томс с награда за хуманност

10.12.2007г. / 11 17ч.
Аз жената
Жюстин Томс с награда за хуманност

Снощи на пищна церемония в Кемпински хотел Зографски списание “Grazia” раздаде наградите за “Жена на годината
Щастливи сме да обявим, че Жюстин Томс – главен редактор на любимото ни електронно списание “Аз жената” получи една от специалните награди – “Жена на годината” за Хуманност. Наградата връчи Илона Станева, Маркетинг директор на “Happy bar & grill”.
Госпожа Томс бе много изненадана и развълнувана от наградата именно в тази категория. Тя обяви, че през изминалата година част от каузите, които е защитавала и продължава да го прави са – против оставяне на деца в домовете, екологията, безопасността на децата в Интернет.

Ние, нейните колеги й честитим наградата и от сърце и пожелаваме много здраве, лично щастие и нови творчески успехи!

Жени на годината в различните категории станаха:
Галина Иванова с награда “Спорт”, Ваня Щерева получи награда в категория “Изкуство”, Етиен дьо Понсен, Посланик на Франция, връчи наградата “Благотворителност” на Мариана Хил, Ралица Скорчева с награда в категорията “Бизнес”, Мария Капон с награда в категорията “Политика”, Цветанка Ризова с награда в категория “TV публицистика”, Гала с награда “TV show”, Елица Янкулова получи наградата “Сцена Музика”, наградата “Сцена Актриси” получи Анастасия Ингилизова, награда “Общество” получиха петте медицински сестри, които се завърнаха от Либия. Наградите им бяха връчени от пет-8 годишни дечица.

Специални награди получиха и Миролюба Бенатова, Теодора Попова, Силвия Зурлева, Дияна Любенова и Меглена Кунева.

За доброто настроение на гостите се погрижиха момчетата от Boys tо the Max, които представиха най-новото си парче, Елица и Стоян Янкулови представиха “Вода”, както и най-новото си парче. На сцената беше и прекрасният балет “Дива”.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Горица ( преди 11 години )
Жюстин, поздравявам те за успеха. Моля те, да ми изпратиш по електронната поща телефона на баща ти. Той беше приятел на моя баща и е идвал у нас много пъти.Последно беше преди няколко години.Предай му поздрави от мен имайка ми.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
valentina ( преди 11 години )
Bravo na Justine ! Haresvam ja oste ot PR kursovete i mnogo se radvam , ze e ozenena po dostojnstvo .Zestito!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар