Кои са най-срещаните здравословни проблеми според зодията?

Вижте на какво да обърнете внимание

14.05.2024г. / 20 00ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Ако се допитвате до звездите за редица области от вашия живот, защо да не го направите и за вашето здраве?

Вижте в следващите редове на кой здравословен аспект да обърнете внимание според зодиакалния ви знак

Овен 

Овенът се свързва с нашата глава, мозък и лице. Енергийно - с третото око и коронната чакра, които се управляват от Марс. Овенът може да бъде разгорещен, поради което може да има психически стрес, а той да доведе до главоболие, мигрена. Той също може да има косопад поради стреса, на който е изложен.

Свързани статии

Телец 

Телецът се свързва с нашия врат, уши и гърло. Енергийно - с гърлената чакра. Нашата гърлена чакра е отговорна за всяко предизвикателство, свързано с нашата щитовидна жлеза. Следователно Телецът може да има здравословни проблеми като настинки, болки в гърлото или пък болки в ушите. Тъй като това е във връзка с щитовидната жлеза, Телецът може да има внезапно увеличаване или загуба на тегло. 

Близнаци 

Близнаци е знак, свързан с нашите бели дробове, рамене, ръце и ръце – накратко - със сърдечната чакра. Следователно Близнаците могат да имат респираторни проблеми, усложнения поради проблеми с имунитета, като  нервната им система също е засегната, причинявайки им безпокойство. 

Свързани статии

Рак 

Ракът е свързан с гърдите, гръдния кош и нашия стомах, с нашата сърдечна чакра и чакра на слънчевия сплит. Ракът е знак, който е изключително емоционален, може да бъде по-склонен към депресия и може да се обърне към храна, когато се чувства потиснат, което може да причини храносмилателни разстройства. Ракът или ще яде твърде много или изобщо няма да яде, когато се чувства депресиран, причинявайки дисбаланс в чакрата на слънчевия сплит. 

Лъв

Знакът Лъв се свързва със сърцето, гърба, гръбнака и кръвта, а енергийно със сърдечната чакра и коренната чакра. Лъвовете често могат да имат проблеми с кръвното налягане и сърцето. Важно за тях е да държат огнения си елемент под контрол, тъй като това може да причини предизвикателства за сърдечния ритъм. 

Свързани статии

Дева 

Дева, управлявана от Меркурий, се свързва с нашия корем и черва, а енергийно – с нашата чакра на слънчевия сплит. Девите понякога могат да имат предизвикателства с храносмилателната система и хранителните навици. Може да се случи да имат и склонност към преяждане, затова е много важно за Девата да има здравословна диета, но да не се вманиачава по нея. Балансът е ключов. 

Свързани статии

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 2 месеца )
cel da rapostranyavas do Kato ymrem edo I sasto tupik I NEMA da se ymorim
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 2 месеца )
greskata e ce ne ylucime mometa ne ochakvahme tupi inace znaeem ot stop dodini ne pouchavai
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 2 месеца )
predi tu da pises ote predi 29 godini imah habrt kor kak stava tupik
отговор Сигнализирай за неуместен коментар