Всичко за зодиите

5 зодии, подходящи за сериозна връзка

А защо не и за брак

12.06.2015г. / 11 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всеки път, когато срещаме нова любов, ние се вълнуваме от това как ще се развие връзката ни. Дори и да не вярвате в характеристиките на зодиите, знайте че знакът, под който сме родени има значение за това какви сме в любовта.

Ако търсите сериозно обвързване и искате любимият човек да бъде лоялен към вас, следващите зодиакални знаци са най-добри за дългосрочни връзки.

Телец

Родените под знака на зодия Телец са изключително чувствени натури. Те процъфтяват благодарение на стабилността във взаимоотношенията с партньора. Обикновено са лоялни, надеждни. Телците са страхотни в проектирането и следването на планове за бъдещето и винаги търсят начин да вървят напред. Готови са да се справят с всички проблеми, които могат да възникнат в живота им, включително и тези, които застрашават техния брак или любовна връзка.

Рак

От всички 12 зодиакални знаци, Ракът е най-загрижен за сигурността на връзката с любимия човек. Родените под този знак се стремят да изградят дом и семейство. Не са щастливи, ако липсва дълбока емоционална връзка с половинката. Раците постоянно проявяват своята загриженост към любимите си хора, ето защо попадат в класацията на най-сигурните партньори за брак.

Дева

Девите са чувствителни, креативни и са склонни да действат интуитивно, когато става въпрос за чувствата и нуждите на другите. Те обикновено са много подходящи за приятели и любовници, винаги са готови да осигурят едно рамо, на което да поплачете. Ако успеете да спечелите тяхното сърце, не се съмнявайте, че ви очаква щастлива връзка.

Свързани статии

Везни

За родените под знака на зодия Везни е характерно, че се стремят към създаването на мир и хармония в любовта, поради вродения копнеж за справедливост и честност. Везните са креативни и многолики и когато в любовния им живот се появят неприятности, са склонни да се затворят в себе си. Това не е лошо, просто имат нужда от разбиране. Всъщност Везните са вълнуващи любовници и лоялни и надеждни към партньорите си.

Козирог

Представителите на зодия Козирог обичат стабилността, особено в любовта. Голяма част от тях осъзнават, че успехът в любовните връзки изисква компромиси, решителност и определено не се страхуват да ги дадат от себе си. Възникне ли проблем във връзката, Козирогът има търпението да се справи с трудностите. Към партньора си подхожда с внимание и загриженост и е малко вероятно да изневери.

Снимка: istock

Коментирай
5 rate up comment 7 rate down comment
katq ( преди 8 години )
Поредната *** статия написана от некомпетентна личност , позовавайки се от личното си обкръжение (профисионализъм 0% аматъор 100% )това е мнението ми .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота
Свободно време