Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 14-20 ноември 2016

Романтика за Раците

14.11.2016г. / 17 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Движението на планетите определя една сравнително спокойна седмица по отношение на любовта. Няма да липсват разногласия, но те ще са преодолими. Какво ви очаква според зодията? Вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

През по-голямата част от седмицата вниманието ви ще бъде ангажирано с финансите. Въпреки това в почивните дни ще имате време за повече романтика. В събота Венера, която се намира във вашия сектор на партньорствата ще заеме добра позиция към Нептун. Това ще подобри духовната връзка с любимия човек. Сега е моментът да планирате време само за вас двамата.

Телец

Пълнолунието е във вашия знак в понеделник и това ще остави широко отворени сетивата ви за емоциите. Въпреки това сякаш ще усещате, че ви е трудно да споделяте своите най-силни усещания с половинката. Възможно е това да изостри взаимоотношенията и да се наложи да промените нещо във връзката си. За щастие и двамата ще положите усилия и любовта ви ще стане още по-силна.

Снимка: Istock

Близнаци

Комуникацията между вас и любимия човек може да не върви толкова хармонично. Не оставяйте неразбирателствата да се натрупат между вас. Разговаряйте, споделете това, което не ви допада, бъдете искрени.

Рак

През тази седмица ще усещате половинката си така, сякаш сте намерили сродната си душа. Възможно е да има трудности, пред които ще се изправите, но ще успеете да ги преодолеете. Любовта между вас е толкова необикновена, че сякаш нищо не е в състояние да застане помежду ви. В края на седмицата ще разширите вашите духовни хоризонти.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 7 години )
naistina na oven jena e trudno v momenta da e s dobra komunikacia s liubim bliznak , kato niama dostup pone da celune liubimia si 4ovek
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота