Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 14-20 ноември 2016

Романтика за Раците

14.11.2016г. / 17 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Очертава се седмицата да бъде любовна и гореща за Лъвовете. Но така ще бъде само до петък, когато е възможно комуникацията между вас и половинката ви напълно да се обърка. За някои от представителите на зодията, насреща е офис романтика, която може да се развие интересно още в края на седмицата.

Дева

Възможно е ваши близки да се намесят в личния ви интимен живот и да се опитат да влошат взаимоотношенията ви. Не се поддавайте на провокации, защото в края на седмицата ви очакват хубави моменти с любимия човек. Това ще ви даде усещането, че сте намерили сродната душа.

Снимка: Istock

Везни

Везните ще се вълнуват повече от финанси. Бъдете внимателни и обмисляйте всеки ваш ход. С половинката може да решите да инвестирате в проект. Направете го, само ако финансите и печалбите са сигурни. Въпреки напрежението опитайте се да си дадете малко спокойствие и моменти, в които да възобновите романтиката.

Скорпион

Пълнолунието е във вашия сектор на партньорството. Ще имате късмет в любовта и ако сте обвързани, връзката ви ще се задълбочи. Ще си дадете по-висока оценка за любовта. Очакват ви много хубави моменти и романтични разговори.

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 7 години )
naistina na oven jena e trudno v momenta da e s dobra komunikacia s liubim bliznak , kato niama dostup pone da celune liubimia si 4ovek
отговор Сигнализирай за неуместен коментар