Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за 14-20 ноември 2016

Романтика за Раците

14.11.2016г. / 17 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Не са изключени разногласия между вас и половинката и те ще са породени от финанси. Може би искате да обновите нещо в дома си, да купите нова придобивка, да помогнете на роднина. Каквото и да е, опитайте се да изгладите недоразуменията, в противен случай рискувате да нарушите доверието помежду си. След събота събитията ще се подобрят.

Козирог

Любовта е навсякъде около вас през тази седмица. Пълнолунието е във вашия сектор на романтиката и това ще ви накара да се почувствате малко по-сантиментални от обикновено. С любимия човек ще изразите това, което чувствате и мислите един към друг. Отдайте се на пътувания, на повече разнообразия. При някой от вас на хоризонта може да има и новина за бебе.

Свързани статии

Водолей

През тази седмица любимата ви половинка ще ви помогне да се придвижите напред в кариерата. Тя или той ще ви покаже своята морална подкрепа, но е възможно и да окаже положително влияние чрез свои познанства. В края на седмицата звездите ви съветват да се отдадете на усамотение.

Риби

Любимият човек ще осъществи някои от най-големите ви желания. Това определено ще ви накара да се почувствате обичани и подкрепяни. Друга възможност е, ако отскоро сте започнали да се срещате с някой специален човек, той или тя да се окажат вашата нова половинка.

 

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 7 години )
naistina na oven jena e trudno v momenta da e s dobra komunikacia s liubim bliznak , kato niama dostup pone da celune liubimia si 4ovek
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време