Интимно

Почеркът издава сексуалния живот

Консервативни или експериментатори сте в леглото?

01.02.2017г. / 09 53ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Скоро сте започнали интересно познанство, любовна връзка, но все още не сте стигнали до спалнята. Със сигурност и за двете страни е любопитно да разберат какъв е той или тя в секса. Оказва се, почеркът може много да подскаже какво харесваме в интимен план. Вижте повече в следващите редове.

Размер на буквите

Малки букви – Ако буквите, които изписвате са малки, то вие предпочитате да доминират над вас по време на секс. Вашата плахост възбужда партньора. Още след като сте свалили дрехите си се оставяте в неговите ръце. Предпочитате пози, в които половинката да действа. Не защото сте мързеливи, а защото ви харесва някой да поема контрол над вас.

Големи букви – В секса вие сте водещата страна. Обичате да сменяте секс позите и да показвате доминиращата си страна. Когато сте отгоре, това ви кара да се чувствате силни и по-секси.

Среден размер букви – За вас разнообразието в секса е от съществено значение. Държите много на любовната игра, както и на смяната на роли. Понякога искате да сте водещи, а друг път да сте подчинени. Давате много в спалнята, но искате и да получавате. За вас сексът, който не е завършил с оргазъм, не е 100% изживяване.

Формата на буквите

Заоблени букви – Ако почеркът ви съдържа повече заоблени букви, то вие сте изключително креативни в секса. Готови сте да пробвате нови неща, за да разпалите страстта още повече. Имате фетиш към секс играчките, секси бельото, но не ви е чужд и сексът на публични места.

Заострени букви – За вас може да се каже, че сте консервативни в секса. Не обичате изненадите, непознатото и експериментите. За вас е достатъчно да имате голото тяло на половинката. Рядко бихте включили в сексуалната игра секс играчки. Що се отнася до позите, предпочитате класическите, в които не трябва да полагате много физически усилия.

Свързани статии

Натиск при писане

Силен натиск – Силно натискат химикалката докато пишат тези, които обичат грубите секс игри. Обичате да ви пляскат по дупето, да подръпват косите ви, да ви връзват, а мръсните приказки не само обичате да ги чувате, но и да ги казвате на половинката си.

Слаб натиск – Вие не правите просто секс, а любов. Изучавате ерогенните зони на половинката с целувки, галене. Обичате да гледате в очите, когато правите секс. Любовната игра е вълнуваща, а половият акт продължителен и чувствен.

Снимка: istock

 

Коментирай