Интимно

Когато жената изневерява, значи мъжът е мухльо

21.06.2012г. / 10 10ч.
Аз жената
Когато жената изневерява, значи мъжът е мухльо

Жените по природа са моногамни, а мъжете – полигамни – така пише в учебниците по биология и психология, но в живота не всичко е по правилата. Исторически ролята на жената винаги е била отговорна – да роди и отгледа децата, да създава уют и балансира семейното огнище. Но все пак, и в най-добрите семейства жената може да изневери на мъжа. Ето 4 причини:

1. Случайно, просто са я съблазнили
Да си ляга и да се събужда до един и същи мъж месеци, години наред. А по характер тя е толкова жива, любопитна, експериментаторка! Понякога един мъжки поглед и галантно отношение е нужен да й завърти главата и да си спомни коя е била. Когато се опомни в леглото на другия мъж, се чувства толкова нещастна и самотна, и виновна. Дали романът ще продължи?

2. Заради кариера
Когато амбицията за по-висок пост в работата си намира вратичка в моралните ценности. Никак не е лошо да й вдигнат заплатата с 30 % на цената на делови секс в четвъртък по обед. Въпрос на умение е да се научи да заспива с чиста съвест.

3. Сладко отмъщение
Хванала е мъжът си в изневяра – сега е моментът да му го върне. Ще намери с кой, не е толкова трудно. После пак той, после пак тя и ще се окаже, че разводът е единственото решение на проблема. Отмъщението никога не е било добър мотив.

4. Скучен секс
Горещата тигрица в леглото умира от скука в брачното ложе. Тя е неудовлетворена, раздразнителна, даже мигрена може да я хване. Много силна причина и добро извинение за изневяра.

5. Подаръци и удоволствия
Животът просто й е омръзнал от работа и грижи. Затова когато се появи кавалер, който й купува цветя, парфюм, бельо, води я на разходки и кино, това я кара да се чувства отново жена – млада, желана и женствена.

Жената е упорито същество и може да търпи дълго време. За да изневери трябва много да й е прекипяло и обикновено се събират повече от една причини, което сериозно разклаща брачните устои.

Връщането назад е възможно, ако мъжът не забравя, че подаръците, комплиментите, нежните думи, свободното пространство и сексът са толкова важни, колкото и преди да сложат подписите си под брачното свидетелство.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
jujka06 ( преди 10 години )
2 rate up comment 0 rate down comment
Ванката ( преди 11 години )
От редакцията:Хубаво сте сложили дами в кавички, все пак е по-поносимо от онова, което изтрихме.Стига бе, "дами" - разбрахме ви идейката, иначе нямаше да се чекнете за 3-4-5 едновременни връзки, да не би да останете на сухо СЛУЧАЙНо... Не е задължително да триете.Смешки!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар