Интимно

За щастието и изневярата

19.06.2007г. / 09 03ч.
Аз жената
За щастието и изневярата

Прочетох с много голям интерес мненията на събеседниците и бих искала да допълня и с моето мнение по този въпрос, било то постоянната (повтарящата се) изневяра или за една вечер.

Поради емоционалността си, жените винаги страдаме, когато разберем за мъжкото предателство спрямо нас, ... сложно е. Тогава започва дилемата: “Да го направя ли, ако ми се отдаде възможност, или не?", ... "Ще предам ли чувствата му или не?"

Мили дами, можем да задаваме много въпроси, можем да имаме много теореми и твърдения, ... но никога няма да получим онова емоционално запълване, към което се стремим всеки ден, което търсим в семейството или извън него, ... всичко е въпрос на психика и на себеусещане. Лично аз не съм щастлива във връзката си, ... не получавам, поне според мен, достатъчно уважение, понеже всичко друго е много по-важно, работа, родители, приятели, отколкото аз. Отскоро започнах да се замислям дали да изневеря, ... понеже искам да се почувствам отново желана жена, ... искам да изпитам онези страхотни и разтърсващи ме оргазми, ... искам да съм жива.

Зная, че с това си откровение, ще си навлека гнева на по-голямата част от присъстващите, ... но бихте ли ми казали по колко живота живеем??? Дълбоко се разкъсвам от този факт, ... да изневеря ли, ... и мисля, че съм на крачка да го направя, .. понеже опитах всичко, за да подпаля отново страстта във връзката ни, (намаляване на теглото, нова прическа, после... нов цвят на косата, маникюр, педикюр, нови дрехи, разноцветно бельо, малки хитринки за вечеря, хитринки в леглото..) но нищо не помогна, удоволствието е само за него!!!

Когато една любов умира, ние не можем да умрем с нея, нали?? Затова, взех решение, .. аз ще изневеря, понеже има мъж, който ме поставя отново на пиедестал, който ме гледа с обожание, може да е и само за един път, ... но на жените им е нужно това, да им показват, че ги обичат, а не да броят, милите, колко пъти са им изневерили.

Мили дами, ... може да греша, но направете това, което ще ви направи отново щастливи, та било то и изневяра за една нощ, ... но го направете умно, без да разбира половинката ви, .. ние нямаме километраж или брояч, ... за да се разбере колко пъти сме били за миг щастливи, . извън “оковите” на скучния брак или изчерпана дълготрайна връзка, ... ДЕРЗАЙТЕ и успех!

Коментар: Здравейте, виртуални приятели! Преди време написах тази статия, понеже бях много наранена от отношението на приятеля си и връзката между нас. И ДА, аз му изневерих, направих го една вечер, ... Сега няма да се оплаквам, няма и да се похваля, но не чувствам вина. Нищо не се е променило, ... няма виновни, .. а аз бях наистина щастлива, една вечер, само за мен, .. внимание, нежност, романтика, а колко е хубаво да виждаш, че мъжкото присъствие пламти от нежност и страст, копнеж, въздишки, .. плам, .. м. м. м... усещането е, че съм жена!
Хареса ми да ме обграждат с нежност, .. а на кого не му харесва??? И така, аз за себе си взех решение, ... не изневерявам, просто вземам това, което си е мое, ... веднъж в месеца е добре, нали е профилактично!!! Целувки
Алекс Христова, 30 г.

Коментар: Здравейте виртуални приателки, напълно подкрепям изневярата за една нощ... и ние имаме нужда от внимание, при мен нещата се обърнаха... Мъжът ми се сети че все още изглеждам добре и стана даже ревнив...
Светлана Христова, 38 г.

Коментар: Здравейте! Ще ви кажа само едно – една жена търси навън това, което вече не получава вкъщи. Аз също изневерих. И щях да продължавам, но ме хванаха. И нещата сега са други – вече ме забелязват и ме ревнуват, разбира се. Но не отричам че ако мога ще го направя пак, но по-дискретно, за да си спестя скандалите. Просто това ми дава нещо различно.
Наталия Иванова, 25 г.

Коментар: Съкрушена съм и объркана. Имах щастлив брак до момента, в който съпругът ми замина в чужбина. Сега е студен и безразличен към мен, вече иска да се разделим, а аз още го обичам и не знам как да си го върна, изневяра би ли ми помогнала или навредила или всичко вече е свършило, не знам. Чувствам се самотна, обидена и унизена за това, че трябва да се моля за любов от бащата на детето ми.
Илиана Колева, 31 г.

Коментар: Напълно подкрепям коментарите на читателките. За разлика от тях обаче аз не съм изневерила на съпруга си и дори не се замислям, не за нещо друго, а защото болката, унижението и обидата не ми дават тази възможност, т. е. толкова съм разочарована от безразличието му напоследък, че за нищо друго не мога да мисля. Постоянните скандали заради другата ме погубват. Не на последно място и неговия “тепегьозлук” или иначе казано да те гледа в очите и да те лъже. С изневяра не би могло да се залепи онова, което се е счупило... не мислите ли така ?
Не че имам нещо против нея, напротив, тя може би носи донякъде удовлетворение, че си отмъстил, че се чувстваш пълноценен и т. н. Но в случая дали ще премахне непоносимата вътрешна болка? А за безразличието към мъжа допринесъл за това, защото неминуемо от целия този дискомфорт може да остане само едно безразличие...“празно и пусто”... А години преди това този човек е бил твоя принц, мъжът на мечтите ти...
Сабрие Хасан, 31 г.

Коментар: И аз изневерих и .. ме хванаха. За да тръгна на тази стъпка сама за себе си бях изоставена.. Както пред хората сме доброто семейство, както ни се радват всички, така той 6 месеца не се сети за мен като за жена. наказва ме – няма секс, нямаше празници – Нова година, няма весело прекарване, всички трябва да сме нацупени, няма Св. Валентин, няма, няма и 8-ми март, дори едно “Честит празник!” няма... Абсурдът беше, че на този празник са били изпратени два букета с цветя за мен в офиса от други мъже, колеги в бранша. И тогава се появи един мъж, нищо особено... нито по-красив, нито по-умен, нито по-млад, напротив. Имаше едно нещо, обаче... Знаеше как да ме накара да се чувствам принцеса, не с шампанско и ягоди, по-скоро с постоянно внимание, мила усмивка и постоянното: “Как си миличка, липсваш ми..". Така е от 3 месеца. Хубава връзка. Мъжът ми разбра... сега е ред на това да се разведем, и някак си... не ми е мъчно за това. Оставам сама и не ми е страшно, по-скоро усещам, че ще се почувствам свободна... Вместо да съм напрегната и уплашена, съм усмихната.. и май все повече..
Св. Томова, 33 г.

Коментар: Да, и аз изневерих само веднъж преди3 години, никой не разбра, но се и влюбих. Сексът беше страхотен, никога повече не съм изпитвала това, което изпитах тогава. Сега пак искам да го повторя, защото още съм влюбена в същия човек. Не се натискам, ако стане, така е било писано, но не съжалявам за нищо. Тогава се почувствах жива и искам пак и пак и пак.
Ниа Петрова, 26 г.

Коментар: И аз изневерих преди 4 години, поддържах връзката си почти година, беше прекрасно – чувствах се отново желана. Разделихме се като приятели, защото очаквах дете (не от него). Детенцето ми порасна, стана на 4 г. и тогава съпругът ми изневери, хванах го, разведохме се. Сега съм “неомъжена, бяла жена с малко дете и щастлива”!
Ава, 35 г.

Коментар: Здравейте момичета! И аз изневерих, въпреки, че много обичам приятеля си, стана, направих грешката и изневерих. Това не беше проблемът, защото съм го правила и преди, само че този път забременях. Приятелят ми обожава сина ни, не подозира нищо, аз се чувствам ужасно от факта, че го лъжа и не знам какво да правя. Историята е дълга, пиша я тук накратко. Не знам как да постъпя, да му кажа ли? Не знам, мисълта да го нараня и да му отнема детето ме убива, това по-скоро ще го убие него...
Ли Христова, 22 г.

Коментар: Здравейте! Аз съм на 14 години, но сам имала мн. връзки и мн. съм страдала. Силно обичах едно момче, любих се лудо, както никога, ходихме 1 месец и се привързах мн. към него, но стана така, че той излезе с др. на кафе и ми изневери с нея, мн. бавно го забравих, мн. страдах, но сега съм силна, това ми даде сила и сега не се давам. Изневярата е най-гадното и долно нещо. Аз това никога няма да го направя. Това беше от мен..
Жанет Ташева, 14 г.

Коментар: Развеждам се.. Имам връзка със свободен мъж, който не е причината за развода ми. Усещам, че понякога има връзки с други жени. Объркана съм.. Изневерява ли на мен по този начин? Има ли и трябва ли да има разлика в отношенията преди развода и след..?
Иванка Христева, 40 г.

Коментар: Видях за първи път толкова много жени, които да си признаят за изневяра!!! Но честно да си кажа, фактът не ме учудва! Когато един мъж се омъжи за теб, той престава да подарява подаръци, да те кара да се чувстваш желана(или поне повечето са така)!!! Аз щом съм тук и чета с интерес тези редове, сами можете да познаете, че и аз съм като вас – вече „отхвърлена“ откъм нежност, подаръци, нежни думи и т. н.! Нормално е за БГ мъже – не се примирявайте с тях!!! Търсете вашето място, във вашия живот!!!
Хели Костова, 30 г.

Коментар: ... Познато, нали? А в началото и аз както и всички останали си мислех, че “... моят мъж е различен и още – това никога не може да ни се случи на нас...” Да, ама не! Ето, че нещата се променят и че нищо вече не изглежда по същия начин – явно нито аз за него, нито той за мен. Моят основен проблем се породи от една конкретна случка. Имах колега, който съвсем явно беше влюбен в мен. В продължение на години /!!/ показваше нескрития си интерес към мен и даваше да разбера колко много ме харесва. След едно парти преспах с него и... от тогава минаха 3 години. Причината това да продължава е, че откакто съм с него, осъзнах колко всъщност хубав е секса... Как правенето на секс не означава заешко клатене 1 мин и после “бум”, нито пък “.. от вратата за краката” без дори да ти дадат възможност да поискаш и ти да правиш секс.... Оказа се, мили дами, че секса е свързана с любовна игра, с много нежност и ласки, с желание да те накарат да го поискаш повече, отколкото дори той те желае... А да, освен това след секса да иска да продължава да те гушка, да се събужда през нощта, да те притиска до себе си и да прошепва почти на сън ”обичам те..” Е, ако цената за това да се чувстваме просто жени – красиви и желани и от време на време да получаваме нужното внимание и нежност – се състои в изневярата... – Има ли нормална жена, която не е готова да плати...?!
Камелия Костова, 32 г.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Стеф ( преди 5 години )
След като прочетох по горните изказвания и коментари, свързани с тях....се чувствам щастлив! Много болни хора има на земята!!! Защо трябва да разбиеш нечие сърце, за да изпиташ мимолетно щастие??? Изневерява този, който не обича...истински! Аман от *** от ***! :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 70 rate down comment
Aleks ( преди 11 години )
Измина доста време,откакто споделих със вас за изневярата на любимия мъж.Сега, след 4г. все още сме заедно, но не мога да се похваля с връзка, която искам,..а с връзка която имам на страдание и сълзи.Когато ми изневери го хванах,..изпитах такава разкъсваща болка и празнина и мислех ,че с времето ще отшуми всичко, но не е така. Караме се често, после не си говорим с дни, няма да скрия, че ми посегна, не веднъж ,а няколко пъти.Бях със синьо око, бях със синини по тялото, но след едно от посяганията му си казах, сега или никога водена от силна болка и омраза за предателството му и аз посегнах и стана такова сбиване, с което не се гордея, но надвих макар, че това ни костваше ходене до Бърза помощ за него с извадено рамо и поне за сега спря да ми посяга. Но не е това, което искам да споделя,...а за болката,която остана в мен! Не се прощава изневяра, аз стигнах до този извод. Доверието,което имах към него, се загуби тогава и винаги си остава съмнение. Аз му изневерих също, не веднъж а няколко пъти, но не се почувствах облекчена, понеже не ме хвана,...а дълбоко в себе си исках да изпита болката, която аз изпитвам ежедневно. Гледам го и не го разпознавам, любовта ни е секс за 3мин. 1 път в месеца, уж си имаме доверие, но,.....вълка козината си мени, но нрава не!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Веселина ( преди 11 години )
мили дами,исках да споделя с някого.. имам приятел от около година и половина ..но в началото той ми изневери,призна си в крайна сметка като обвини мен за това защото прекалено много сам му цитирам ``дишала в врата`` преживях го тежко и кой знае защо му простих упреквайки себе си. Но вече не чувствах същото,може би болката която преживях ме накара да се променя,и един ден се появи ``Той``, момчето беше за кратко в града и от шега на шега тайно решихме да излезем..още в самото начало разбрах че той иска само секс ,но след като е видяхме и се целунахме само 1 дори нещо в мен ме спря..без дори да обясня си тръгнах и повече не се видяхме! Приятелят ми не знае нищо,но само това че аз знам ме тормози.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6 rate up comment 0 rate down comment
mimito ( преди 11 години )
за 15 години да издигнеш един мъж на пиедистал а той постоянно да ти изневерявя да няма поне капка уважение към семейството което е създал да чуваш само унизителните му коментари и т,н и т,н
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Соня ( преди 11 години )
Здравейте, мили дами, преди може би месец, разбрах че приятелят ми, ми изневерява.. Какво да направя не можех да му кажа защото разбрах от негов добър приятел нямаше как .. но след това и аз изневерих, не го направих напук на приятеля ми, а просто така се случи и не съжалявам .. След това с приятелят ми почнахме много да се караме разбрахме, че връзката ни не може да продължи така и се разделихме .. наистина ми липсва но сега ми е по - добре. Все пак аз не съм някакъв "***" който да си премята наляво и надясно ..
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 34 rate down comment
Петър ( преди 11 години )
Мили дами, аз май съм единственият мъж тук който се осмелява да вземе думата и да сподели своято история. Ние сме на 2-ри брак и той е щаслив и за двама ни (поне така си мисля), за мен втората ми съпруга е моята Богиня, която ще си остане такава завинаги. Обаче съвсем случайно (след известен период на подозрение) открих, че тя ми изневерява (инсталирах после вирус в компа й, който ми дава инфо какво си пише и с кого) и се оказа че жена ми го прави просто за спорта. Не се отчаях от установените факти, а реших да й спечеля любовта и цялото внимание отново и май се получи :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Didi ( преди 11 години )
Izneverih,ne me hvana..., toi mi izneveri, hvanah go...zaedno sme,...stranno e.Obicham go, no nemoga da mu prostia, boli me i ne mu go spestiavam. Moga pak da izneveria, no ne yseshtam ydovletvorenie,...neshto v men, se skusa, schupi se,...ymria,...kogato ne sum s nego..stradam,kogato sme zaedno poniakoga e neponosimo,..kato ogun i voda sme,..toi bliznak,..az bliznak,..Voina i mir!!!!E,...ima samo 2 nachina: da prevuzmogna izneviarata my ili da go napusna zavinagi.Vremeto chte pokaje,...i ZA izneviarata sum,(ako ne e razbere) i PROTIV neia,...( ako sa te hvanali).Trudno e da si bliznak!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
margarita ( преди 11 години )
of neznam i az otkade da zabo4na om1jenasam ot 7g ima 2deca ednoto na 2g drygotona 2m.toi mi izneveri s negovata kolejga.imaxa vr1ska 2g.tori zbqga sneq za3dni i pak sev1rna brimen.oba4e bredi tova toi mi kaza 4eq obi4a. asega 4e q mrazi i4e sajelqva za vsi4ko.no namen mi e mnogo drydno dago vasbriema.nemi izliza tova ot yma 4e darjal naneq.a kolko 6taslivi bqxme bqxme si nabravili sami svadba .remontidr ne6ta.toi dori nemije dami ibqsni za6to mi izneveril.kazva 4enemojeda se obla4e otmen.4ene e vmen vinata za iznevqratay. tanie o6te isega nese karame.no mie mnogo drydno dali danemy .invqrq iaz .davidi kak boli. bsavetvaiteme 4ao.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
надя ( преди 11 години )
мила несе предаваи борисе ако си засложава не бади само негова жена а и любовница успех
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 3 rate down comment
Katq ( преди 11 години )
ami tezi neshta, za koito govorite, sa za prostite hora, slu6aite pop folk, budete uli4nici i da vidim nakude 6te otidat ne6tata az moje da sam malka o6te, no znam 4e ne vsi4ki muje pravqt taka( i za da go pravqt tova trqbva da imat pri4ina) Samo glupavite hora se poddavat lesno na izkusheniq. Nai-golemiqt liubovnik e tozi, koito moje da da bade s edin 4ovek za cql jivot.Na vas koi vi e kazal 4e jivotut e samo 1 ?? pak i za6to se rajdame- za da sazdadem pokolenie a ne da se zanimavame s prostotii.... vie se radvaite 4e prirodata ni e darila s plutski udovolstviq, mojeshe i da gi nqma
отговор Сигнализирай за неуместен коментар