Интимно

5 типа мъже, които не стават за връзка

27.08.2012г. / 16 04ч.
Нина Иванова
5 типа мъже, които не стават за връзка

Жените мечтаят не за най-красивия мъж, не дори за най-богатия, но най-искрено желаят да имат връзка с мъж, на когото да вярват. Отговорен, стабилен, мъж на място – това е идеалът за партньор на почти всяка дама.

Кои мъже обаче не подлежат на обвързване и бягат от сериозната връзка като дявол от тамян:

Нарцисът

Самовлюбените  мъже са най-страшната порода. Те разбиват женските сърца, защото никога не успяват да заобичат другиго повече от себе си. Егоцентричните мъже са тези, от които трябва да се пазите. Може да имате връзка, или поне така да си мислите, но на тях не може да се разчита на 100%, защото винаги търсят да угодят на собствените си желания. Винаги.

Мачото

Класически женкар, обича да флиртува, роден е да заразява жените с чар и сексапил. В кръвта му е да бъде прелъстител и да покорява женските сърца. Но дали е готов да се обвърже само с една жена? Не, никога! Може да се опита да ви заблуди, че сте единствена за него, но бъдете сигурна, че щом види гърба ви, отново ще се превърне в безсрамен Дон Жуан.

Работохоликът

Мъжете, които мислят само за работа са еднакво опасни, както онези, които не искат и да си мръднат пръста, за да се развиват професионално. Трудно е да разчитате на такъв мъж и да градите семейство заедно, защото той трудно би поставил вас на първо място преди любимата му работа.

Маминото синче

Любимото момче на мама, глезеното детенце, което винаги чака мама да му сготви, изпере, изчисти, изглади и накрая да му даде „джобни“, за да излезе с приятели навън. О, не, това е най-голямата опасност, която дебне жените. Безотговорен мъж, свикнал някой друг да се грижи за него, дори и след като отдавна е навършил 30 години! Внимание, това е мъж, на когото не може да разчитате и връзката ви с него ще е по-скоро майка-дете, отколкото мъж-жена.

Мъжът с разбито сърце

Той ви доверява колко много е бил наранен от бившата си приятелка. За безкрайните й изневери, за болката и разбитото си сърце. Ще ви сподели, че му е трудно да вярва отново в някого и това е моментът, в който вие трябва да си плюете на петите. Не да го съжалите и да искате да го спасите от мъката, а наистина дим да ви няма! Защото това е мъж, на когото не можете да разчитате да се грижи за вас, а вие ще трябва да поемете отговорност за него и да се опитате да излекувате сърцето му. Но това е нещо, което той трябва да свърши сам за себе си. Ако не успее, значи не е мъжът за вас.

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Ева ( преди 9 години )
За мое огромно съжаление приятелят ми освен че е нарцис, на всиюкото отгоре е ревнив и *** огромно самочувствие за себе си като най- образованият и най- красивият мъж, живее с майка и която му готви чисти и глади, а той самият един пирон не може да забие в стената! Аз плащам повече от сметките, защото работата му е ниско платенаа ,но той не се наеме да си потърси друга, дори веднъж ми направи проблем в магазина, юе не съм си допалтила за нещо си там 2 лв. как да живея с подобен комплексиран индивид, който на всикото отгоре ме и обижда и е ревнив, досущ като всеки средностатистически икомплексар и аз го търпя! Мисля скоро да му бия шута ! Не заслужава такава жена като мен да се жертвам за човек ,който няма никаква идея как ще се развива животът му за в бъдеще!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
Жорко ( преди 11 години )
Всъщност номер 5 е класически начин за хващане на ново гадже. Разправяш и колко си самотен, нещастен и още нам кво си и тя нали е добричка и миличка и решава да помогне... Клъв-клъв.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5 rate up comment 58 rate down comment
Дими ( преди 11 години )
Ами то май не останаха други мъже. Чета, чета и друг тип не мога да съчиня. Освен смес от тези 5. Май ще трябва да се избира по-малкото зло!?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време