Интимно

Начини да завладеете сърцето на желания мъж

21.08.2012г. / 10 21ч.
Ана Петрова
Начини да завладеете сърцето на желания мъж

Факт е, че има определени жени, които заради и дори въпреки външния си вид, винаги успяват да възхитят мъжете. Има много съвети как да намерим идеалния мъж - по фън шуй, астрологичен знак или класическа психология, но какъв е този Х-фактор, който отличава Мерлин Монро и София Лорен от всички останали представителки на нежния пол? Отговорът може би се крие в езикът на тялото.

За да завладее сърцето на желания мъж, една жена трябва да е самоуверена в себе си, да знае какво иска и как да го постигне. Ето как ще стане това:

1. Бъдете негово огледало

Вече сте на втора или трета среща с него и усещате, че си струва да го опознаете по-отблизо – значи е време да влезете в неговия ритъм. Дишайте заедно с него, наблюдавайте движението на раменете му и без да посинявате от липсата на кислород, съобразете своето темпото на дишане и издишане с неговото. Слушайте гласа му и влезте в неговия тон. Ако говори спокойно и бавно, то правете същото и вие. Копирайте движенията му – ако той се наведе напред, то и вие се наклонете към него, но не веднага и не прекалено много. Ако той се отпусне на облегалката на стола си, облегнете се и вие. В един момент той ще се почувства едва ли не хипнотизиран от вас без да разбира защо.

2. Овладейте зрителния контакт

Не става дума за намигания или двузначни погледи, а за „случайното” заглеждане в очите му и чаровното смущение след това. Приковете погледа си в неговия и го задръжте малко повече, отколкото бихте го задържали по принцип. В този момент и той и вие ще усетите приятното напрежение от ситуацията и ще е напълно естествено да отместите очите си от неговите, да се усмихнете неловко и дори да се изчервите. Един мъж би сметнал това за безкрайно очарователно и естествено.

3. Привлечете вниманието му

Бавното отпиване от чашата, бавното разгъване на салфетката... което и да е бавно движение ще действа омагьосващо за него. Не се прехласвайте прекалено много, разбира се, а пристъпете към малките действия, с които ще му подскажете привличането си към него. „Неволно” докосвайте ръкава му, усмихвайте му се. Той ще усети намека ви и може би дори ще започне да ви отговаря с подобни романтични намеци.

Снимка: Reuters

Прочетете още:
Две неща важни за жената – изборът на мъж и на тапети
Лято и влюбване
Техники за успешен флирт

Коментирай