Интимно

Симулират ли мъжете оргазъм?

Как да разберем сигналите

18.02.2014г. / 11 33ч.
Илияна Николова
Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Всеизвестно е, че много жени симулират оргазъм. Дали от притеснение да не обидят партньора си, дали заради други проблеми, факт е, че го правят. А дали мъжете са способни да се преструват и правят ли го наистина?

Да! Колкото и невероятно да звучи, мъжете също симулират оргазъм. И най-често го правят поради същите причини, заради които и жените се преструват. Много мъже признават, че усещането за натиск заради самата идея, че „трябва“ да доведат жената до оргазъм, ги кара да симулират. Оказва се, че предразсъдъците по отношение на очакванията към мъжете ги кара да се чувстват потиснати и притеснени за достойнството на мъжествеността си.

Как да разберете дали Той се преструва?

Ами понякога не можете. Особено ако сте отскоро с партньора ви и още не сте опознали естествените му реакции в леглото. Но можете да дебнете за „фалшиви нюанси“, които могат да ви помогнат в издебването на театралния спектакъл. Ето някои знаци, които подсказват наличието на преструвки:

  • Мъжкият оргазъм се състои от серия от неволни контракции на тазовите органи, в следствие на което се достига до еякулация. Ако мъжът симулира, е малко вероятно да усетите тези малки контракции, защото те трудно могат да бъдат изиграни, за разлика от вербалните и визуални белези на оргазма.
  • Също така, точно преди да достигне оргазъм, честотата на пулса на човек и дишането му значително се ускоряват. При някои дори може да се появи руменина по лицето и гърдите. Главата на пениса ще се уголеми, а тестисите ще се свият назад към тялото.
  • След оргазъм пенисът му бързо ще се върне в нормалното си отпуснато състояние. Той няма да е в състояние да еректира за известно време.
Свързани статии

Ако установите, че половинката ви се преструва от време на време, не бързайте да се отчайвате, да вдигате скандал или да търсите вината в себе си. Но ако имате съмнения, че той редовно го прави, първо се опитайте да разберете защо и какъв е проблемът.

Възможностите могат да са: емоционален дистрес, някои лекарства (като антидепресанти), честа употреба на алкохол. Ако не можете да определите причината, то възможно е той да се нуждае от различен вид стимулация.

Ако държите на човека – говорете за проблема и как да го разрешите. И не забравяйте, че щом той се преструва, значи държи на вас и не иска да ви накара да се чувствате зле. Ако един мъж не харесва и не желае една жена, той няма да поддържа интимността си с нея!

 

Коментирай
0 rate up comment 1 rate down comment
pepi ( преди 10 години )
7 rate up comment 0 rate down comment
Тройка Ахилова ( преди 10 години )
голЕм майтап е тая статия : )))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар