Интимно

Любовен хороскоп за 12-18 май 2014

Какво показва звездната карта за любовта?

12.05.2014г. / 10 48ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Любовният живот няма да бъде скучен, защото планетата на любовта, Венера, ще се противопостави на ретроградния Марс. Някои от представителите на зодиакалните знаци ще търсят надмощие във връзката си, а за други хармонията в отношенията ще бъде реалност.

Овен

През тази седмица любовният ви живот ще бъде изпълнен с чувство за неудовлетвореност. Това може да се дължи на неразбирателство с половинката или несподелена любов. Ако имате сериозна връзка, време е да разберете, че колкото повече се опитвате да упражнявате контрол над любовника си, толкова повече той или тя ви отблъсква.

Телец

Ако в последните дни или седмици на работното място сте усещали някакво привличане към колега, магията може да се окаже измама. Не е изключено до вас да достигне информация, че вие не сте единствен обект на желанието на вашия колега или любезността към вас да е била с определена цел. Пазете се от офис клюки и нелоялно отношение в любовта.

Близнаци

През тези дни е възможно да се усети сексуална неудовлетвореност между вас и половинката ви и това да достигне своята връхна точка в определен момент. Някои от вас обмислят дали да не сложат край на взаимоотношенията си. За да запазите любовта си, поговорете с половинката или се доверете на брачен консултант. За тези Близнаци, които нямат половинка до себе си, събитията започват да се променят в положителна светлина.

Рак

Кариерата и стремежът да успеете ще ви отдалечат малко от романтиката. Не е изключено половинката ви да ви постави ултиматоми и да ви накара да преосмислите вашите приоритети. Помислете за някаква романтична изненада към любимия човек.

Лъв

Има някакъв важен въпрос, който бихте искали да обсъдите с половинката си. Изчакайте до четвъртък. Тези от вас, които нямат половинка до себе си, е възможно да открият нов любим в близкото си обкръжение или на парти вечер.

Дева

Теми като любов, секс, пари и власт ще бъдат основни за вас тази седмица. Възможно е да възникнат противоречия между вас и партньора ви. За самотните Деви започва период, в който ще открият, че чакането на любим може би си е заслужавало.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
jujka06 ( преди 9 години )
трябва да ходя на брачен консултант:)))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
=/= ( преди 9 години )