Интимно

Любовен хороскоп за 12-18 май 2014

Какво показва звездната карта за любовта?

12.05.2014г. / 10 48ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Везни

Предстои седмица, в която вие и половинката ви е възможно да достигнете до „задънена улица“. Ще бъдете изправени пред въпроса за вашето бъдеще и за това дали наистина бихте могли да бъдете щастливи. Има малко светлина в тунела. Опитайте се да дадете малко повече въздух на партньора си, за да може да преосмисли нещата.

Скорпион

В началото на седмицата е възможно да има някакво объркване, да се наруши комуникацията между вас и любимия човек и вие да се почувствате предадени. Не прибързвайте с думи, емоции и действия. Обмислете добре събитията и говорете с половинката си.

Стрелец

Плащате висока цена, а в любовта не получавате това, от което се нуждаете. Задайте си въпроса дали тя или той наистина си заслужават времето и чувствата ви. В случай, че се намирате в хармонична връзка, планирайте почивните си дни само за вас и любимия.

Ако нямате половинка до себе си, през тези дни няма да има кой знае какво раздвижване в любовта.

Свързани статии

Козирог

За самотните Козирози периодът е подходящ за нова любов, стига да не спират със социалните контакти и да отделят повече време за развлечения. Въпреки това обърнете внимание на обкръжаващия ви кръг дали някой приятел не е твърде негативен и по този начин да пречи на вашето желание за нова връзка.

За обвързаните е добре да знаят, че романтиката вирее в атмосфера, която е приятна, а не задушаваща.

Водолей

За обвързаните Водолеи предстоят поредица от важни въпроси за обсъждане с любимия. Бъдете търпеливи и добри слушатели и не забравяйте за романтиката в отношенията ви. Ако нямате любим човек до себе си и скоро сте приключили връзка, много е вероятно да страдате по старата любов и да не започнете нови взаимоотношения в близките седмици.

Риби

Добра комуникация, преоткриване и духовно сливане очаква обвързаните Риби. Усещате баланс във връзката си и това ви помага и в професионалната сфера.

Снимки: freeimages

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
jujka06 ( преди 9 години )
трябва да ходя на брачен консултант:)))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
=/= ( преди 9 години )
Свободно време