Интимно

Начинът, по който държите напитката си показва част от характера ви

Кои дами могат да бъдат определени като ледени кралици

16.05.2014г. / 17 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Според психолози езикът на тялото може да каже много за това какъв човек стои пред вас. Консултантът по психология д-р Глен Уилсън споделя, че когато сте в заведение и се забавлявате, начинът, по който държите своята напитка издава част от характера ви.

Има няколко основни типажа хора. Вижте техните характеристики и се оглеждайте внимателно, когато сте на бар.

Кокетка

Кокетката е жена, която знае как да използва женствеността си на 100% . Тя държи чашата си с леко разперени пръсти и ги движи по провокативен начин. Обикновено тези дами привличат мъжкото внимание с тяхното излъчване и всеки жест, който правят.

Ако и тя ви забележи, не само ще флиртува с поглед, но и ще се опита да ви „подразни“ прокарвайки нежно пръсти по ръба на чашата си.

Плейбоят

Няма как да не го забележите. Той върви изправен, със самочувствие и е изключително самоуверен. Мъжете тип Казанова имат чар и държат чашата си здраво, защото знаят какво искат и почти винаги го получават. Имат добри маниери и известни познания за света на напитките.

Клюкарките

Ще ги забележите да се движат в малки групи съставени само от жени. Обикновено си поръчват коктейли и чаша вино за пиене и не следят особено за етикета как трябва да се държи чашата за вино.

Често се навеждат една към друга, за да не чуят хората от другите маси какво си говорят. Шумни са, смеят се на висок глас и често жестикулират с чаша в ръка или чашата им преминава от едната ръка в другата.

Забавни любовници

В тази група се включват както жените, така и мъжете. Те са общителни и винаги заобиколени от много приятели и познати. Често пият от бутилка. Глътките им са малки, защото обичат комуникацията и не искат пиейки да пропуснат участието си в разговора.

Ако напитката им е в чаша, почти през цялата вечер тя е в ръката им. Забавните любовници обичат да обикалят с чаша в ръка из заведението и да търсят обект на своето желание.

Ледена кралица

Тя е студена, а излъчването й е отбранително. Начинът, по който държи чашата си и отпива от напитката си са според етикет, но без да дава погрешни послания на отсрещната страна. Дори да нямат партньор в живота си, ледените кралици биха отвърнали на поканата ви за запознанство.

Свързани статии

Затворена личност

Обикновено тези хора са като че ли сами в заведението. Изглеждат някак отнесени в мислите си. Държат чашата с напитката между двете си ръце така, сякаш се страхуват да не я загубят.

Никога не изпиват докрай питието си и винаги оставят малко храна в чинията си. Те не са любители на комуникацията, особено с непознати.

Комплексираният тип

Тези персонажи са познати на всеки. Обикновено са агресивни и заядливи. Предпочитат да пият питието си от бутилка или в голяма чаша, които използват като символични оръжия. Държат голямата чаша здраво и жестикулират заплашително.

Снимка: outnow.ch

Коментирай