Интимно

Чести грешки, които допускаме на първа среща

Говорите за проблемите си

10.06.2014г. / 13 01ч.
Михаела Лазарова
снимка: thinkstock

снимка: thinkstock

Когато има любов, има и първи срещи. Те са особен момент в живота на всеки, защото на тях сме много притеснени, искаме да впечатлим човека срещу себе си на всяка цена.

Някъде там, между желанието и реалността, винаги нещо се обърква. Вижте кои са най-честите грешки, които допускаме на първа среща и които е добре да избягваме.

Не се обличате подходящо

Ако на първа среща планът е да отидете на тенис мач например, а след това да хапнете, трябва да съобразите визията според мястото. Високите токчета, тупираната коса и вечерният грим не са особено подходящи за тази първа среща.

Не само че няма да се впишете в обстановката, но няма и да се чувствате удобно. От друга страна, ако срещата е вечерна, отново избягвайте провокативната визия като твърде къса пола, дълбоко деколте, тежък грим и т. н.

Говорите за бившата си половинка

Темата за бившите гаджета няма място на първа среща. Може да споменете за него/нея, но не и да изпадате в дълги и досадни разговори, особено ако ви се иска да ви поканят на втора среща.

Поддържайте интересен и вълнуващ разговор далеч от темата за бившата половинка.

Прекалявате с консумацията на алкохол

Трябва да имате мярка, ако не искате да оставите погрешно послание в отсрещната страна. Под въздействието на алкохол човек променя не само говора и изражението на лицето си, но и цялостното си поведение.

Правите секс на първа среща

Какво искате от човека срещу вас? Сериозна връзка или единствено и само сексуални взаимоотношения? Ако нямате намерение да задълбавате във връзка, сексът на първа среща е без значение, но ако ви се иска да опитате нещо по-дълготрайно, сдържайте нагона си.

Голяма част от хората все още приемат секса на първа среща за несериозно отношение. Дори и намеренията ви да са сериозни, малко вероятно е да ги приемат за такива.

Не спирате да говорите за себе си с цел да впечатлите

Говорите изцяло за себе си, за работата, за плановете, за бизнес срещите и т. н. и задавате твърде малко или никакви въпроси. Времето на вашата среща изтича още в момента, в който демонстрирате подобно поведение и незаинтересованост към другия.

Бъдете премерени, ще имате време, в което да разкажете повече и да впечатлите обекта на вашите желания.

Твърде много флиртувате

Бъдете предизвикателни, но поставете граница. Прекаленият флирт не само може да обърка отсрещната страна, но и да я отблъсне. Загадъчността винаги печели.

Свързани статии

Имате лоши маниери

Казват че когато харесаш някого, обикновено го каниш на вечеря и след това решаваш дали да има и следващи срещи. Освен визията, това, което ще разкажете за себе си, е важно и как ще се държите на маса. Има няколко вида храни, които е добре да не си поръчвате на първа среща. Тук може да видите кои са.

Обръщате по-голямо внимание на телефона си, отколкото на човека, с когото сте на среща

Честа грешка, която много хора допускат. Силно лошо впечатление правят постоянните разговори, писане на съобщения с приятели и сърфиране из нета. На първа среща всеки е притеснен, но телефонът не е начин за бягство. Просто се отпуснете и бъдете себе си.

Говорите за проблемите си

Първата среща не е времето, в което трябва да споделяте своите житейски драми и ежедневни грижи. Ако ви зададат конкретен личен въпрос, бъдете честни, но не правете тирада за вашите лични проблеми.

След като отношенията ви се задълбочат, постепенно ще имате възможност да споделяте своите проблеми.

Коментирай
0 rate up comment 2 rate down comment
... ( преди 9 години )
niamam takiva temi za obsajdane .Otdavna sam samo savse li4no s milia.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар