Интимно

Любовен хороскоп за 9-15 юни 2014

За необвързаните шансът за нова любов е малък, но все пак го има

09.06.2014г. / 10 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

От понеделник Нептун ще се движи ретроградно и това ще се усети от представителите на някои зодиакални знаци. Слушайте вътрешния си глас, внимавайте с комуникацията, а ако конфликтните ситуации ви подминат, не пропускайте да отделите време за повече романтика. За необвързаните шансът за нова любов е малък, но все пак го има.

Овен

През тази седмица вие и вашата половинка може да не сте на една вълна, когато става въпрос за пари и разходи. Ще имате възможността за финансов ръст, но от друга страна е възможно да се усещате финансово изцедени от връзката ви. Това може да е в следствие на някакъв проблем, който вашият партньор преживява и има нужда от подкрепата ви, което за вас е като бреме.

Телец

Ще възникнат конфликтни ситуации между вас заради битовизми. Половинката ви се чувства така, сякаш тя или той носи целия товар. Разделете по равно отговорностите и организирайте романтична изненада, която да изгаси огънят между вас. Ако нямате половинка до себе си, застояването у дома няма да ви срещне с любовта.

Близнаци

За някои от Близнаците може да се появят проблеми в любовта, които да им причинят болка в дългосрочен план. Комуникацията е най-доброто лекарство, затова не пропускайте да обсъдите разногласията помежду ви.

Рак

Ако някои от вас са започнали връзка през октомври 2012 година, то вие не сте спирали да мислите какво е за вас любовта наистина и какви са вашите изисквания към половинката ви. Възможно е все още да излизат някакви пречки между вас или любимият човек да живее в чужбина. Тази седмица може да има повратна точка по този въпрос. За самотните Раци периодът е подходящ за среща с нова любов.

Лъв

Тези дни ще бъде по-лесно за вас да споделяте вашите еротични копнежи с половинката ви. Петък е ден, в който романтиката ще се усеща най-силно между двама ви и връзката ви ще продължи отвъд физическото привличане. Без значение дали сте готови за голяма любов или не, тя идва към вас.

Дева

Деви, вие сте безнадеждни романтици, благодарение на Нептун, който е в сектора на вашето партньорство. Бъдете реалисти в отношенията с половинката и не забравяйте да дадете тласък на романтиката. За необвързаните Деви тези дни няма шанс да срещнат нов обект на техните желания.

Коментирай