Интимно

Любовен хороскоп за 9-15 юни 2014

За необвързаните шансът за нова любов е малък, но все пак го има

09.06.2014г. / 10 45ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Везни

Ще възникне конфликтна ситуация между вас и половинката ви. Вие имате някакво желание и ще настоявате за него повече от всякога, тъй като до момента сте правили компромиси със себе си. Отстоявайте позициите си, но запазете добрия тон.

Скорпион

За необвързаните Скорпиони седмицата е подходящо време, в което те ще имат възможността за романтична среща с някоя интересна личност. Тези, които имат половинка до себе си е добре да организират някакво романтично пътуване за почивните дни. В случай, че скоро сте приключили връзка, помислете дали си заслужава вторият шанс, който партньорът ви иска от вас.

Стрелец

По отношение на емоциите ще бъдете като отворена книга. Така вашият партньор ще има възможността да види какво се случва във вас и това определено ще заздрави отношенията ви. Бъдете себе си, бъдете откровени към половинката си.

Свързани статии

Козирог

Още в началото на седмицата романтиката ви кара да се чувствате в облаците. Докато се опитвате да задържите това усещане, в петък не е изключено да възникне конфликтна ситуация. Ще бъдете разкъсани между работата, приятелите и любимия човек, който ще се нуждае от вниманието ви. Опитайте се да балансирате, за да не се почувства половинката ви изоставена.

Водолей

Професионалните ангажименти ще ви отдалечат от семейните задължения през тези дни. Ако досега сте срещали подкрепа от любимия човек, нещата може този път да се обърнат. Ще се почувствате недооценени и това може да доведе до конфликт. В края на седмицата се опитайте да се отдадете на романтични мигове с половинката.

Риби

Интуицията ви по отношение на любовта ви води в грешна посока. Нептун се движи ретрограден във вашия знак. Отваряйте си очите и не взимайте важни решения през тези дни.

снимка: freeimages

Коментирай