Интимно

Какво обичат и какво мразят жените в някои секс пози

Какво може да отблъсне една жена в секса?

02.07.2014г. / 17 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Всяка секс поза си заслужава да бъде пробвана поне веднъж. Избираме секс позите според мястото, настроението, възбудата, тръпката от това, че ще пробваме нещо ново, за да задоволим партньора си и т. н.

Понякога пасивността на партньора може да се окаже причина със всеки следващ път да не желаете да практикувате някои от любимите ви секс пози. Споделяме кратък секс пътеводител за това какво обичат, но и какво мразят жените по време на секс.

Мисионерската поза

Тя обича, когато...

Жените обичат, когато от мисионерската поза партньорът й леко се повдигне и застане на колене. По този начин той може да повдигне краката на раменете си, да обхване задните и части, да стимулира гърдите и да я докосва навсякъде.

Тя мрази ...

Когато партньорът й игнорира контакта с очите. За жените емоциите, свързани със секса, са не само на физическо ниво. Когато половинката й не среща погледа й, не улавя нейните емоции и изражение на лицето, жената се чувства използвана.

Кучешка поза

Тя обича...

Когато той следва умерено темпо. Докосва я нежно по гърба, целува я по шията, стимулира клитора и гърдите й, говори й мръсни думи. Жените обичат да усещат надмощието на партньора си, когато той я пошляпва по дупето или подръпва леко косите й.

Тя мрази ...

Когато партньорът й бърза, когато не прави нищо, с което показва че изпитва удоволствие от секса, че се наслаждава на възбуденото й тяло, а мисли само за своето удоволствие.

На стената

Тя обича ...

Когато партньорът й я избутва до стената и я държи в обятията си със силните си и секси ръце. Когато агресивно секси разкъсва новото й бельо и страстно подхваща бедрата й.

Тя мрази, когато ...

Той не е достатъчно силен или координиран, за да влязат в ритъм.

Поза 69

Тя обича ...

Когато чува неговите стенания, когато партньорът й не бърза с любовната игра и иска на всяка цена тя да остане доволна и да бъде максимално възбудена. Харесва й когато той е отворен към разнообразяване на тази поза и няма нищо против да използват секс играчки.

Тя мрази, когато ...

Той я избутва надолу и от възбуда спира да обръща внимание на любовната игра, а се отдава само на удоволствието, което партньорката му доставя. Жените не обичат, когато партньорите им претупват любовната игра и бързат.

Някои жени се нуждаят само от няколко минути, за да се възбудят максимално, докато други от по-дълги ласки.

Поза ездачка

Тя обича, когато ...

Може да контролира колко бързо да движи ханша и бедрата си, а партньорът е обхванал здраво задните й части. Въпреки че в тази поза жената поема контрола над любовния ритъм, тя би се възбудила още повече, когато партньорът й поема ролята и избутвайки силно таза си нагоре прониква максимално дълбоко в нея.

Свързани статии

Тя мрази, когато ...

Когато партньорът й не среща погледа й, не я докосва и като цяло е пасивен.

Поза лъжички

Тя обича, когато ...

Той я целува по шията и раменете, говори й мили думи, гали я по цялото тяло и я придърпва към себе си.

Тя мрази, когато ...

Той просто поставя ръцете върху нея за опора, движи се твърде бързо и еякулира твърде бързо.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Todor ( преди 7 години )
Това е писано от някоя н...От редакцията:Молим ви в името на свободата на словото да се изразявате така, че да не ни принуждавате да ви цензурираме.Благодарим.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Сашка ( преди 7 години )
какви са тея пози, тъпотии. предпочитам едно здраво ***не вместо да се въртя по пози
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 21 rate down comment
Клецарко ( преди 9 години )
На жените само секс им у е главите, кухи *** като цяло. Явно гледат повече порно от мъжете. Аз никога не се съобразявам с жената, ръчкам я както ми харесва и гледам да се облекча и да ми е гот. Ако почна да се съобразявам с нейните капризи, къде ще му излезе краят, те жените са си нимфоманки и ненаситни, особено по-простите, а те са мнозинство в БГ.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
11 rate up comment 3 rate down comment
хихо ( преди 9 години )
Не бях дочел докрая статията...и опръсках гащите отвътре...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
21 rate up comment 8 rate down comment
Аз ( преди 9 години )
хубава статия! дано повече мъже я прочетат и да бъдат по-отдадени на половинката си, когато правят любов...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Притчи, мъдрости, цитати