Интимно

Признаци, че гаджето ви не иска обвързване

Губят интерес, когато нещата станат сериозни

30.06.2014г. / 17 00ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Срещнали сте някого и смятате, че сте родени един за друг?! Помислете отново! Има някои неща, които биха могли да ви подскажат, че нещо не е наред! Най-вече, че той не иска прекалено сериозно обвързване.

Ако вие сте настроени за дълготрайна и пълноценна връзка, но не получавате същото от човека до вас, това може да се окаже спънка за връзката ви и в крайна сметка да я саботира. Кои сигнали ще ви подскажат, че партньорът ви всъщност не иска обвързване?

Не сте се срещнали с родителите и приятелите му

Един от сигурните признаци на желание за ангажираност е поканата за срещи със семейството и приятелите, събирания за празници. Мъжете, които нямат ясни намерения към вас ще направят всичко възможно да отклонят тези срещи.

Не сте виждали дома им

Ако се срещате постоянно навън, а вече са изминали няколко месеца от първата ви среща, това е сигурен знак, че нещо не е наред. За хората, страдащи от фобия от обвързване домът е крепост, която не споделят с никого, най-малко с новото си гадже.

Те са внимателни и чаровни

Мъжете, които не желаят обвързване са изключително внимателни и очароват с поведението и ласките си. Те обикновено обичат „ловуването“ и „преследването“, но и лесно губят интерес. След като ви впечатли, неатрактивните страни от личността им ще започнат да се показват една по една. Обърнете внимание на предупредителните знаци.

Свързани статии

Те планират нещата в последния момент

Повечето мъже, страдащи от фобия от обвързване, не правят дългосрочни планове. Ако заминавате заедно на почивка или планирате ваканция, това определено няма да стане от рано.

Те се чувстват неудобно, ако поемат отговорност за това как двамата ще прекарате времето си заедно. Пък и не искат да знаете твърде много, предпочитат да ви „изненадват“.

Губят интерес, когато нещата станат сериозни

Мъжете, които избягват ангажиментите, губят интереса си много бързо. След като тръпката от преследването приключи и нещата се уталожат, започнат да стават по-сериозни, а и налице са вече някои злободневни теми, рязко започвате да усещате промяна в отношението им.

Започват да си намират извинения, за да прекратят срещите ви по-бързо

В началото на връзката ви срещите са били страстни и вълнуващи, но в един момент започвате да усещате дистанцираност и желание за претупване на нещата.

Те избират работа с гъвкаво работно време

Повечето мъже, които не желаят обвързване са склонни да предпочитат гъвкаво работно време. Те не обичат да работят с нормално работно време, предпочитат да имат контрол над собствения си график. Това важи и за връзките им.

Коментирай