Интимно

Любовен хороскоп за 25-31 август 2014

Ще има много романтика, но и леко захлаждане в сектора на любовта

25.08.2014г. / 11 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Луната в понеделник ще накара голяма част от представителите на зодиакалните знаци да се фокусират върху полезността на любовните си връзки. Ще има много романтика, но и леко захлаждане в сектора на любовта. Ето какво да очаквате. 

Овен

През тази седмица любовният климат за Овните ще бъде променлив и това ще се усети изведнъж. Въпреки че седмицата започва романтично и вие ще бъдете силно развълнувани, от сряда може да настъпи захлаждане в отношенията. Бъдете търпеливи и заложете на добрата комуникация. 

Телец

Новолунието в понеделник ще бъде силен съюзник за тези от вас,  които търсят нова любов. Следващите 10 дни са изключително подходящи за започването на нова любовна връзка. За обвързаните, седмицата се очертава романтична и спокойна. 

Близнаци

Възползвайте се максимално от вашите социални и романтични перспективи в понеделник. На парти или друго социално събитие ще срещнете някой, който кара сърцето ви да тупти.

Седмицата се очертава напрегната в професионален план и работата може да ви отдели от любовта. Опитайте се да балансирате. Това важи както за тези, които са самотни, така и за обвързаните Близнаци. 

Рак

До средата на седмицата няма да се чувствате особено добре в любовта. Ще спорите с любимия за всичко – пари, секс, за децата. Намалете емоциите, внимавайте какво казвате, за да не съжалявате на по-късен етап. Ако нямате половинка до себе си, тази седмицата шансовете за нова любов не са големи.

Лъв

В понеделник ще бъдете привлечени от някой, който е пълна противоположност на вас. Следвайте сърцето си, без значение какво мислят вашите приятели или роднини за новата ви любовна тръпка. В случай, че имате любим човек до себе си, отделете повече време за романтика. 

Дева

Свързани сте с половинката си дори, когато сте на разстояние един от друг. Никога не сте се чувствали толкова слeти и единни. Възползвайте се от благоприятната позиция на звездите. Не пропускайте да споделите това, което ви вълнува или притеснява, защото мълчанието може да охлади взаимотношенията ви. 

Коментирай
0 rate up comment 2 rate down comment
... ( преди 9 години )