Интимно

Любовен хороскоп за 25-31 август 2014

Ще има много романтика, но и леко захлаждане в сектора на любовта

25.08.2014г. / 11 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Везни

Страстна нощ в началото на седмицата ще подейства освежаващо на връзката с любимия човек. Седмицата се очертава романтична, но нещо свързано с финансии може да охлади страстите между вас. Ако нямате половинка до себе, бъдете по-социални и разширете мирогледа си. 

Скорпион

В случай, че търсите нова любов за вашето самотно сърце, добре e да разширите социалния си кръг. Новолунието в понеделник ви дава добра възможност да посеете началото на нови взаимотношения, от които да останете приятно изненадани. 

Стрелец

За обвързаните Стрелци предстои седмица на изненади. Вашата половинка може да ви изненада с неочаквана оферта за пътуване зад граница, семинар или друго приключение, за което сте си мечтали.

Бъдете спонтанни и се забавлявайте. Самотните Стрелци е добре да се огледат добре около себе си, защото може би някъде там, ги чака нова любовна тръпка. 

Козирог

Приятели или роднини ще се опитат по някакъв начин да окажат влияние върху любовния ви живот. От това няма да се почувствате особено добре, затова отстоявайте своите позиции. За тези от вас, които нямат сериозна връзка, но са срещнали някой интересен човек, предстоят вълнуващи дни. Впуснете в приключението наречено любов. 

Водолей

В понеделник Луната е във вашия сектор на партньорството, което ще доведе до значително подобряване на взаимотношенията с половинката. Добре е да отделите повече време един на друг, да разговаряте, да пътувате.

Ако нямате партньор до себе си, много е възможно да срещнете някой, с който да искате да опитате нещо по-сериозно в любовен план. 

Риби

Ще се фокусирате върху връзката ви и върху това какво ви носи тя. Ще има много романтика, но и захлаждане. Ще има куп въпроси, които ще вълнуват сърцето ви. Отделете време, в което да бъдете повече с любимия човек. Това ще ви даде много от търсените отговори. 

Снимки: thinkstock

Коментирай
0 rate up comment 2 rate down comment
... ( преди 9 години )