Интимно

Грешки в леглото, които жените допускат

Според мъжете...

23.09.2014г. / 17 11ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Често обвиняваме мъжете, че допускат редица грешки в леглото. Но вглеждайки се в тях не пропускаме ли често и собствените си? Какви грешки допускат жените в леглото според силния пол? Вижте в следващите редове.

Не си падате по оралния секс. Мъжете считат това за грешка номер едно. Няма мъж, който не би искал да бъде орално задоволен. Ако има някакъв проблем с него там долу, бъдете откровени. В противен случай трябва да бъдете доста изобретателни с целувки и докосвания с ръце, за да компенсирате липсата на орални ласки.

Прекалено тиха сте. За мъжете няма нищо по-неудобно от това по време на полов акт да чуват само скърцането на леглото. Те искат да усещат партньорката си по всякакъв начин. Освен това стенанията и възбудата, които показвате издавайки ги, възбужда още повече силния пол. Ето защо покажете че сте там.

Не докосвате тестисите му. Отделяте достатъчно време на любовната игра и това е чудесно. Но обърнете внимание на всеки детайл там долу. Докосвайте и целувайте пениса му, но не забравяйте и за тестисите, те също са супер чувствителни, особено по време на полов акт. Бъдете изобретателни и когато сте в поза „ездачка“ (например) не забравяйте да ги стимулирате с нежно докосване.

Очаквате от мъжете винаги да бъдат романтични в леглото. Невинаги ще е така и това е съвсем нормално. Понякога те искат да сменят ритъма и настроението по време на секс. Понякога имат нужда да играят секс игри и вие да бъдете част от тях.

Иска им се да правят необуздан секс, да бъдат по-груби и да изживеят някои от своите секс фантазии именно с вас. Всичко това често може да пропусне романтичното въведение в спалнята. Затова не очаквайте и не изисквайте от тях винаги да се държат като непоправими романтици.

Не сте склонна на експерименти в леглото. Мисионерската поза е чудесна, но има други любовни предизвикателства, които може да пробвате с партньора си. Доверете му се и опитайте нови секс пози. Някои от тях може приятно да ви изненадат. Не забравяйте за секс играчките, тантрическия секс, които могат да направят еротичното изживяване по-вълнуващо.

Не сте достатъчно агресивна в леглото. Да, мъжете имат нужда да видят секси разгорещена и леко груба жена в леглото си. Започнете още от любовната игра. Накарайте го да се почувства като в любовен капан.

Не споделяте сексуалните си желания. Жените знаят какво харесват и какво не в леглото. Въпреки че знае как да ви задоволи, сексуалният ви партньор би искал да чуе малко повече за вашите желания. Така любовната игра и сексът стават не само по-вълнуващи, но да ви слушат как говорите за най-интимните си желания определено е вълнуващо за мъжете. Не се срамувайте!

Симулирате оргазъм. Мъжете не искат жените да симулират оргазъм. За тях е по-добре да бъдете откровени с тях, за да може сексът да се превърне наистина във вълнуващо изживяване.

Свързани статии

Липса на участие. Сексът е събитие, в което участват две лица (обикновено). Мъжете биха искали партньорката им да бъде чувствена, да бъде активна и изобретателна през цялото време. Ако смятате, че партньорът ви не дава достатъчно от себе си и това ви кара да бъдете пасивна, отново е добре да поговорите.

Не го целувате достатъчно.

Целувките по устните са нещо нормално и приятно. Но според много мъже дамите неглижират останалата част от тялото. Мъжете са чувствителни и лесно възбудими не само между краката. Не забравяйте за врата, гърдите, зърната, гърба.

Разчитате на сигурността за безопасния секс само на мъжа. Отговорността е и на двама ви. Затова, дами, винаги имайте в дамската си чанта кутийка с кондоми.

Снимка: Thinkstock

Коментирай