Интимно

Как да преживеем новогодишната нощ, ако сме необвързани?

Няма от какво да се страхувате!

30.12.2014г. / 14 31ч.
Илияна Николова
Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Чакате ли с нетърпение новогодишната нощ? Не? Може би изпитвате ужас, защото сте необвързани?

Обикновено Нова година се свързва с бурни купони с навалица от хора, голяма част от които обвързани. Глупавата традиция да целунем някого, когато часовникът удари полунощ ви изнервя и ви кара да предпочитате да си останете вкъщи.

Не се отчайвайте! Има няколко начина да „преживеете“ благополучно новогодишната нощ.

Дерзайте! Може да си направите свой собствен празник без предразсъдъци и лоши мисли. Така ще имате една страхотна и вълнуваща вечер, която ще ви зареди с любов за следващата година, вместо с негативно настроение.

Облечете се зашеметяващо

Така ще си създадете настроение на неотразима и привлекателна дама. Това е един от онези моменти, в които трябва да забравите правилата и да се развихрите. В новогодишната нощ е позволено да носите и кадифе, и блясък, и пайети – изобщо всеки тоалет, подходящ за лудо парти без притеснения и задръжки.

Хубавото е, че на Нова година нищо не е чак толкова скандално!

Опитайте нещо ново

Започнете някакво ново хоби или интерес, които да ви стимулират през новата година. Обещайте си да се запознаете с нови хора в новогодишната нощ, които да ви създадат настроение. Всяко ново начинание информира и обогатява.

Напишете любовно писмо до себе си

Не мислете, че това е акт на отчаяние. Напротив. За да разведрите настроението си и да не допускате самосъжаление е добре да напишете всичко, заради което се гордеете със себе си. Изразете благодарността и признателността си, че сте успели да свършите толкова важни неща през тази година.

Напомнете си за всички хора около вас, които ви обичат и заради които си заслужава да се чувствате обичани и желани. Напишете за това колко сте борбени, как се справяте чудесно сами, как не се страхувате от предизвикателствата и колко се уважавате заради това.

Свързани статии

Направете си среща със себе си

Вместо да се чудите с кого да излезете и с кого да се запознаете, само и само да не сте сами в празничната нощ, направете нещо за себе си. Организирайте си пътуване до някаква емоционална за вас дестинация. Отидете в някоя отдалечена местност или посетете приятел в друг град.

Накарайте съзнанието си да се чувства така, че сте готови за приключения независимо с кого сте или сте сами!

Купете си подарък

Изберете си подарък, който ще ви напомня за новогодишното ви желание, ако сте си го намислили вече. Ако изберете пръстен или гривна, нека те са символ на желанието ви да откриете любовта през следващата година. Дотогава помнете колко обичана трябва да се чувствате от самата себе си и заради себе си.

Когато занимавате съзнанието си с тези развлекателни дейности, ще осъзнаете колко неусетно е минала празничната нощ и как всъщност не ви е накарала да се чувствате зле, а напротив – сега следващата година има повече смисъл. Тя не е само една глупава нощ!

Коментирай