Интимно

Любовен хороскоп за 1 – 8 февруари 2015

Романтиката ще заема връхна точка

02.02.2015г. / 10 28ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Романтиката ще заема връхна точка през първите дни на февруари. Необвързаните имат потенциал да срещнат нова любов, а тези които вече са във връзка, ще се преоткрият с партньора си.

Овен

Удоволствието ще бъде приоритет за вас тази седмица. Ще се чувствате още по-привързани към любимия човек и ако все още не сте си казали „Обичам те!“, а искате да го направите, тези дни са подходящи. От друга страна някои от представителите на зодия Овен могат да започнат нови взаимоотношения и сексуалното привличане да прерасне в духовна връзка.

Телец

В началото на февруари ще бъдете повече от социално настроени. И това настроение ще се задържи в рамките на няколко седмици. Ако нямате половинка до себе си, възползвайте се максимално от всяка възможност да общувате с интересни хора.

Обвързаните Телци ще организират някакво пътуване или ще посетят някакво събитие с половинката си, което ще помогне за задълбочаване на връзката. Изобщо, очаква ви една хубава любовна седмица.

Близнаци

Романтиката и любовта няма да подминат и Близнаците. Ще общувате с любимия човек по необикновен начин. Ако искате да признаете любовта си, не я крийте повече. Пълнолунието във вторник ви кани да говорите от сърце. Начинът, по който ще изразите вашите емоции и усещания ще направи така, че любимият човек да не може да ви устои.

Рак

Някои от обвързаните Раци вероятно обмислят някакво бизнес начинание с любимия човек. Ако това е така, то има положителни индикации, че ще се справите с финансите и ще се чувствате удовлетворени да преследвате заедно целите си. От друга страна може да предприемете интересно пътуване и да се чувствате по-свързани от всякога един към друг.

Лъв

За Лъвовете, които имат любим човек до себе си, ще бъде невъзможно да скрият своите емоции и чувства. И това е нещо хубаво. Ако има нещо, което искате да обсъдите от доста време, сега е моментът да подобрите вашата комуникация. Само така ще се свържете с партньора и ще изгладите разногласията.

Дева

Венера се движи през сектора на вашите отношения и е много вероятно да изпитвате повече хармония във връзката ви. Тази седмица Венера и Плутон ще бъдат в добро разположение, което не само ще засили любовта между вас, но ще помогне да изгладите и стари недоразумения.

Коментирай