Интимно

Любовен хороскоп за 1 – 8 февруари 2015

Романтиката ще заема връхна точка

02.02.2015г. / 10 28ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Везни

Първата седмица на февруари предлага вълнуващи перспективи в сектора на любовта за онези Везни, които нямат сериозна връзка. Очаквайте покани за партита, събития или други групови занимания. Ако там се запознаете с някой интересен човек, има шанс отношенията ви да се развият в нещо повече от флирт. Но тъй като Меркурий е ретрограден, не е изключено да срещнете и минала любов.

Скорпион

До 20 февруари Венера ще се задържи в сектора на любовта. През този период, ако нямате любим човек до себе си, имате шанс да преоткриете любовта. В случай, че вече сте срещнали някого, знайте, че между вас има потенциал да се получи нещо наистина красиво. Няма как да не усетите химията.

Стрелец

Ще ви бъде лесно да постигнете хармония с любимия човек и семейството. Ще усещате повече комфорт във връзката си, някои от вас ще предприемат и положителни промени, като закупуване на жилище или общо съжителство.

Козирог

Някои от вас искат да споделят минало събитие или случка, което ви е накарало да се почувствате съкрушени. Бъдете смели, защото това само ще увеличи интимността помежду ви. От друга страна партньорът ви може да ви зарадва с положителни новини, свързани с финанси. Празнувайте!

Свързани статии

Водолей

Фокусът през тази седмица е върху вашата половинка и връзката ви. И двамата се чувствате изключително оптимистично настроени за бъдещето. Ако се колебаете за взимането на някакво решение, не прибързвайте. Меркурий ще бъде ретрограден във вашия знак до 11 февруари. След това ще имате по-голяма яснота.

Риби

Венера се движи във вашия знак, затова се възползвайте максимално от това обстоятелство. До 17 март ще излъчвате увереност и магнетизъм. Използвайте тази съблазън във ваша полза. Ако нямате любим човек до себе си, пред вас се откриват нови възможности да срещнете някой специален.

Снимки: Thinkstock

Коментирай