Интимно

Женски трикове, които мъжете ненавиждат

Вие си мислите: „В кърпа си ми вързан!“, а той си мисли: „Омръзна ми от тези женски глупости!“

10.03.2015г. / 15 10ч.
Илияна Николова
Снимка: Thinkstock

Снимка: Thinkstock

Ние жените си мислим, че мъжете са от друга планета и са трудни за разбиране. Те обаче мислят същото за нас.

Жените сме свикнали да изпращаме смесени и противоречиви сигнали на мъжете, което хем ги вбесява, хем ги привлича. Какво да се прави – човешка природа! Онова, което те дразни, предизвиква силно вниманието ти.

И все пак, ако искате да избегнете честите сблъсъци с гаджето си, вижте кои черти от женската природа дразнят много мъжете.

Подвеждащи SMS игрички

Жените си падат по това да отговорят след един час на поканата за кафе, която са получили. Играта на котка и мишка може и да е забавна и да е част от проверката на това колко държи на вас, но внимавайте!

Мъжете мразят да ги разиграват, особено по този начин.

Още повече мразят, ако им изпращате двусмислени SMS-и. Това би ги накарало да се огледат наоколо и да потърсят нещо друго.

Флиртуване само за внимание

Някои жени погрешно вярват, че флиртуването с мъжете е добра идея. Опитвате се да накарате гаджето си да ревнува? Или пък искате само да привлечете малко внимание към себе си, за да се почувствате харесвана?

Грешна стратегия. Да привлечеш умишлено мъжкото внимание и след това да го отблъснеш, правейки се на приятно разсеяна. Подвеждащите флиртове могат да изпратят крайно погрешни сигнали на човека отсреща.

„Добре съм.“

Когато жената каже, че е добре, това често означава тъкмо обратното. Искаме да ни се обърне внимание, но ако мъжът се сети сам – най-добре. Да, обаче мъжете са буквално действащи същества и често не разбират посланието.

Бъдете честни. Той ще ви бъде благодарен за това.

Свързани статии

Хипотетичните въпроси

Често използван женски похват са хипотетичните въпроси, които уж не са тенденциозни, а са просто ей така зададени. Мъжете ги мразят, защото се чувстват като на разпит, а и разбират, че трябва много да внимават какво отговарят, защото може и да не издържат теста.

Съмнението при взимането на решения

Една от най-женските черти е колебанието. Ние винаги се чудим дали взимаме правилното решение, дали сме обмислили всички рискове, дали не трябва да отложим момента и т. н.

Още по-дразнещо за мъжете е мрънкането след това за погрешно взетото решение.

Въпросите за външния вид

Няма по-изтъркан въпрос от: „Как ми стои роклята?“ и „Дебела ли изглеждам в тези дънки?“. Вероятно са малко мъжете, които биха ви казали, че изглеждате зле, дори да си го помислят. Но това не означава, че не мразят този изконен въпрос!

Просто демонстрирайте самочувствие!

Объркващи смесени сигнали

Не се преструвайте, не се правете на прекалено заета, не се правете на разсеяна и определено не го залъгвайте. Не бихте искали той да се отнесе към вас така, нали?

Коментирай