Интимно

Любовен хороскоп за 11 – 17 май 2015

Втората седмица на май ще бъде изпълнена с повече романтика

11.05.2015г. / 16 02ч.
Михаела Лазарова
Снимки: thinkstock

Снимки: thinkstock

В понеделник Венера навлиза в знака на Близнаци. Това е чудесна възможност за привличане на нова любов или заздравяване на връзката. Като цяло втората седмица на май ще бъде изпълнена с повече романтика. Ето какво ви очаква в сектора на любовта.

Овен

За необвързаните Овни седмицата започва интересно в любовен план. Може би в работата или в близост до дома ви ще се появи интересна личност, която ще привлече вниманието ви. Възможностите са добри за нови познанства.

Ако имате половинка, в края на седмицата задължително отделете време, в което да бъдете насаме. Може да не е нещо специално, но със сигурност прекараното време заедно ще ви накара да се почувствате духовно свързани.

Телец

Присъствието ви на парти или социално събитие ще ви срещне с човек, който буквално ще заплени сърцето ви. Това може да е стар познат или напълно нова за вас личност. Венера е във вашия знак и ви оказва мощна подкрепа в любовта, независимо дали имате партньор до себе си или не.

Близнаци

През тази седмица Близнаците ще бъдат най-привлекателния зодиакален знак. Марс, която е планета на мотивацията и либидото влиза във вашия знак и там ще остане до 24 юни. През този един месец (и малко повече) ще имате успеваемост във всеки аспект и особено в любовта.

Рак

Добре е раците да се погрижат за своето емоционално или физическо здраве. Възможно е тези проблеми да се отразят на сексуалния ви живот. Обърнете им внимание и не се срамувайте да поискате помощта на партньора. Той ще прояви разбиране и ще ви подкрепи.

Лъв

Марс е в сектора на партньорствата и това ще ви даде мощна подкрепа в любовта, особено ако търсите своята сродна душа. Не се колебайте, а действайте, защото в петък Марс ще се противопостави на Сатурн и могат да настъпят обстоятелства, които да бъдат извън вашия контрол и да се окажат пречка.

Дева

Краят на седмицата обещава много романтика за Девите. Ако имате половинка до себе си, планирайте посещение на концерт, кратка почивка, кино. Това ще ви сближи на духовно ниво и ще създаде усещането за единство. За необвързаните периодът също е добър за любов, стига да бъдат по-социални.

Коментирай