Интимно

Сигурни знаци, че тя е специална жена

Специалната жена има хобита, интереси, кариера

11.04.2014г. / 14 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

В един определен момент от живота си всеки от нас започва да търси специалния за него човек. За всеки „специален“ отговаря на различни критерии. Критерии, които правят човека срещу вас допълващ, ненатрапващ се и безкрайно интересен. Ето няколко отличителни характеристики на специалната жена.

Тя ви подкрепя да преследвате своите цели, но не се бърка в решенията ви. Тя знае как и кога да ви посъветва, без да натрапва мнението си. Вярва, че вие сте способен да взимате правилните решения или казано на жаргон тя е мажоретка, а не треньор.

Специалната дама няма да играе игрички, в които ще се опитва да ви накара да проявите ревност. Тя е достатъчно сигурна в себе си и за нея не си струва да губи време в безсмислени игри, в които да ви доказва колко ценна всъщност е.

Тя не е превзета, лигава и знае как да получи уважението на мъжа срещу себе си. Настоява да се отнасят с уважение към нея, нейното семейство и близки приятели, защото тя също би се отнесла с разбиране и любезност към вашите. Ако вие уважавате не само нея, но и най-близките й по искрен начин, то със сигурност ще спечелите вниманието и сърцето й.

Специалната жена има хобита, интереси, кариера. Има лично пространство и зачита вашето. Тя е достатъчно уверена в това, което прави, за да не се нуждае от постоянното ви присъствие. Но ако вие бихте искали да споделите хобитата и интересите й, тя не би имала нищо против.

Специалната жена е гъвкава към различните ситуации. Без значение дали сте на градинско парти, обяд с вашите или нейни родители, служебен коктейл, тя винаги знае как да се приспособи към ситуацията и средата, за да направи добро впечатление.

Полага грижи за себе си. В грижите влизат не само тези, които се отнасят до добрата и изтънчена визия, но и грижа за своето израстване, развитие като личност. Тя винаги е мотивирана и работи в посока подобряване на собствените си възможности.

Свързани статии

Нещо, което я прави още по-интересна, защото винаги има с какво да ви изненада. И в тези моменти въпреки увереността си тя ще има нужда да усеща вашата подкрепа.

Не се срамува да говори за секс. Тя е открита във всеки един момент за разговор на тази тема и ако нещо не й допадне, ще намери деликатен начин, за да го сподели, защото е добър комуникатор. И всичко това, защото специалната жена знае, че пламъкът на любовта трябва да се поддържа.

Тя ще прави много може би изненадващи за вас стъпки, провокирани от нейното любопитство, интереси и хобита, като малка татуировка на някое скрито място с още по-скрито послание. Специалната жена знае какво иска да постигне в живота и каква е цената за това. Тя има ясно изградена ценностна система.

И не на последно място, на всяка следваща среща със специалната жена вие ще си казвате колко голям късметлия сте, че в този момент тя седи срещу вас и се усмихва с най-пленителната си усмивка. Защото специалните жени винаги са позитивни. И нещо друго, няма да бързате да легнете с нея, въпреки че много ви се иска.

Снимка: outnow.ch

Коментирай
17 rate up comment 10 rate down comment
мъж ( преди 9 години )
Специялна жена не съществува, кобри сте всички
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
17 rate up comment 2 rate down comment
Морална жена ( преди 9 години )
Какво е морал? Морал е онова нещо,което кара жената да избере междудвама мъже, по-бедния.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
22 rate up comment 3 rate down comment
vesi ( преди 9 години )
все още има специални жени, но за жалост специалните мъже никакви ги няма, за да ги оценят...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
18 rate up comment 9 rate down comment
jujka06 ( преди 9 години )
Специална, спациална, колко да е специална
отговор Сигнализирай за неуместен коментар