Интимно

Любовен хороскоп за 11 – 17 май 2015

Втората седмица на май ще бъде изпълнена с повече романтика

11.05.2015г. / 16 02ч.
Михаела Лазарова
Снимки: thinkstock

Снимки: thinkstock

Везни

Дните ще бъдат спокойни в любовен план за родените под знака на зодия Везни. Успехите ви на работното място ще повлияят положително на връзката ви. Любимият човек ще ви подкрепи в начинанията ви, но не забравяйте за малките изненади към него.

Скорпион

Желанието ви за любов ще бъде по-силно от обикновено. До 24 юни приоритет ще бъде за вас да получите желаното както във физически, така и в психологически план. Дори и да се появят някакви дребни проблеми, помнете че любовта може да преодолее всичко.

Стрелец

Ако имате партньор, не са изключени конфликтни ситуации през тази седмица. Той ще се опита да вземе контрола в отношенията ви и това определено няма да допадне на вашата свободолюбива страна. Ще останете разочаровани, но не забравяйте, че добрата комуникация може да разреши много от проблемите.

Козирог

В събота Венера навлиза в сектора на отношенията и ще бъде в перфектен ъгъл към Нептун, който сега се намира в сектора на комуникацията. Ще имате добра възможност за комуникация с любимия човек и много е възможно някои от вашите най-големи мечти да се сбъднат.

Свързани статии

Водолей

Започва един прекрасен романтичен период за Водолеите, изпълнен с желание за много любов и секс приключения. Така ще бъде до 24 юни. Приоритет ще бъдат сексуалните ви желания и удоволствията. Това важи за обвързаните и необвързани представители на зодията. Не се поддавайте на манипулации от страна на приятели, а следвайте желанията си.

Риби

Имате възможността да организирате нещо романтично за почивните дни с половинката, но преди това ще трябва да се справите със ситуация от битов характер. Постарайте се да останете неутрални по отношение на емоциите и се отдайте на хубави преживявания с любимия човек.

Снимки: Thinkstock

Коментирай