Интимно

Любовен хороскоп за 22-28 юни 2015

Вселената ще бъде готова да подкрепи всеки, който е готов да поеме рискове в любовта

22.06.2015г. / 15 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Още в понеделник Вселената ще бъде готова да подкрепи всеки, който е готов да поеме рискове в любовта. Кои представители на зодиакалните знаци ще имат късмет в любовен план, вижте в следващите редове.

Овен

Позицията на Юпитер и планетата на внезапните събития Уран, ще ви дадат мощна подкрепа в сектора на любовта. Тази седмица имате голям потенциал да развиете в положителна посока любовния си живот. До 11 август Юпитер ще остане в сектора на романтиката, затова се възползвайте.

Телец

Това може да не е най-добрата ви седмица по отношение на романтичните преживявания. В сряда позицията на Меркурий спрямо Нептун ще доведе до замъгляване в сектора на любовта. Внимавайте със сигналите, които подавате към срещуположния пол или те към вас. Може да бъдат изтълкувани погрешно.

Близнаци

Посещение на парти или друго специално събитие може да се превърне във възможност за нова любов. Нещо повече – ваш близък приятел може да бъде в основата на новото ви познанство с някой специален човек.

Рак

От тази седмица до 8-ми август в любовния ви живот става повече от горещо. Марс, който е управляващ за вашето либидо ще ви даде своята мощна подкрепа. Опитайте се да бъдете по-активни и да преследвате вашите желания в любовта.

Лъв

Владетелят на любовта във вашия сектор – Юпитер, все още е във вашия знак и ще се задържи там до 11 август. Възползвайте се максимално от това и планирайте нещо специално с любимия човек.

Дева

Ако сте обвързани, понеделник е добър ден за разкриване на вашите най-силни желание пред партньора ви. Ще бъдете приятно изненадани от реакцията на любимия човек. Ако търсите сродната си душа, има потенциал да срещнете нова любов, с която взаимоотношенията да започнат като сексуална връзка.

Коментирай
Свободно време