Всичко за зодиите

Как изневеряват различните зодии

Близнаците винаги имат алиби

01.07.2015г. / 13 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Любовта е страст, радост, но и болка и тъга. Трудно е да повярваме, че там, където има любов, има изневяра. Изневярата винаги нанася силни и разрушителни удари върху връзката. В следващите редове ще разберете как се държат представителите на различните зодиакални знаци, когато изневеряват.

Овен – Става раздразнителен

Причината представител на зодия Овен да ви изневери е, че не му отделяте достатъчно внимание. Когато им липсва ласка, Овните стават тревожни, което ги тласка и към физическа, но и към емоционална изневяра. Как да разкриете измамника в любовта? Той сам ще се разкрие, защото става раздразнителен.

Телец – Променя своите навици

Представителите на зодия Телец прибягват до изневяра, заради рутината във връзката си или заради силно сексуално влечение към някоя нова личност, която са забелязали на хоризонта. Когато изневеряват, те умело прикриват чувствата си, но правят голяма промяна в своите навици, което е достатъчно добра причина да се съмнявате в тях.

Близнаци – Винаги имат алиби

Близнаците изневеряват, премисляйки всеки свой ход. Винаги имат алиби и често в измислените им истории са замесени и приятелите им. Убедени са в своята изобретателност и в това, че половинката им не може да ги разконспирира. Въпреки това, ако им зададете няколко бързи и изненадващи въпроса, много е вероятно да се оплетат в собствените си лъжи.

Рак – Отдалечава се от партньора

Раците обичат сигурността и се опитват да я задържат както при партньора, така и при любовника си. Когато изневеряват, то е защото им липсва ласка или имат финансов интерес. Това ги кара да се отдалечават от партньора и да имат чести извинения като това че са уморени, заети, отказват секс. Но Раците се отделят не само физически, но и емоционално по време на изневяра.

Лъвът – Започва да глези партньора си

Родените под знака на зодия Лъв често прибягват до изневяра, заради тръпката и силното сексуално желание. В тези моменти те стават изключително внимателни и нежни към половинките си, готови са да им угодят на всяко желание. Дори и да изкажете вашите съмнения пред него или нея, те никога не биха ви признали, че са ви мамили в любовта.

Дева – Атакува своя партньор

Девите изневеряват тогава, когато се отегчат от връзката си, но все още не са намерили начин да я напуснат. Тези измамници в любовта стават крайно критични към партньора си, заядливи са, винаги имат осигурено алиби и разбира се избягват секса.

Коментирай
5 rate up comment 1 rate down comment
Анонимен ( преди 8 години )
Глупости! За да изневери Везни, значи всичко преди е приключило!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар