Интимно

5-те най-ясни знака, че той ще скъса с вас

По какво да познаете?

03.08.2015г. / 16 02ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Нито една връзка не е застрахована от разпадане. Колкото и прекрасни да са отношенията между двама души, съществува риск от раздяла. Дори дългогодишни щастливи бракове се разпадат след години, та какво да говорим за двойките, които се определят като „просто гаджета“.

Причините за изпаряването на любовта са много. Лошо е, когато единият партньор все още таи чувства към другия. Ако сте в подобна позиция, но забелязвате странности в поведението на гаджето си, той вероятно скоро ще скъса с вас.

Кои са знаците, че приятелят ви ще скъса с вас?

Физическото привличане намалява

Един от най-първите признаци на наближаваща раздяла е липсата на желание за физическа интимност. Нормално е, когато партньорите са влюбени да са привлечени един от друг.

Ако забележите, че гаджето ви не проявява желание за секс, отклонява темата, когато заговорите за това или си намира извинение да не правите секс, когато вие пожелаете, значи най-вероятно скоро ще скъса с вас.

Очевидни изневери

Странно, но някои хора са склонни да преглъщат системните изневери. Вероятно имат своите причини.

Но ако знаете, че приятелят ви ви изневерява и ясно ви показва, че няма намерение да престане, очаквайте да пусне голямата бомба.

Ако пък ви изневерява, но всеки път ви обещава, че е за последно и измисля хиляди оправдания, отново трябва да очаквате неприятен край.

Всъщност, големият въпрос тук е кой е редно да сложи точката? Май е най-добре вие да го направите.

Взаимодействието между вас е намаляло

Разговаряте по-рядко, разменяте си само стандартните изречения, говорите за битови проблеми и за нищо друго, свързано с връзката и чувствата ви. Това не ви ли говори нещо?

Ако животът ви протича просто така – ден за ден, как мислите, че ще продължите занапред?

Свързани статии

Разсеяност и неангажираност

Ако той забравя всичко, свързано с връзката ви – рождени дни, годишнини, важни за вас дати, срещи, обеди... Може да е защото вече сърцето му е изстинало за вас. А може и да е съвсем целенасочено – просто да не иска да е с вас повече и да се чуди как да ви го намекне.

Не всички мъже казват направо истината в очите.

Усилията липсват

Когато двама души се обичат са склонни да полагат усилия за връзката си, ако тя не върви гладко. Ако обаче забелязвате, че усилия от негова страна липсват, то вероятно е защото не изпитва нужда да полага усилия повече. Приемете, че шансовете да ви сюрпризира с лоша новина са големи.

Коментирай
17 rate up comment 3 rate down comment
... ( преди 8 години )
Boiko ne e takuv v li4nite otno6enia . Garantiram go !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар