Интимно

Често срещани видове вагини

А твоята коя е?

13.11.2015г. / 17 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Наричат я венериния хълм. Тя е женственост, чувственост, удоволствие, страст. Говорим за вагината, за пукнатия розов цвят, който се среща в безброй много форми, но винаги предизвиква възхищение. Вижте кои са петте най-често срещани вагини, по които мъжете са луди.

Кльощава вагина

Тя се среща при изключително слабите дами. Срамните кости са силно изпъкнали, но влагалището е тясно и дава добра стимулация на пениса. В определени секс пози изживяването може да бъде наистина незабравимо, но и да предизвика дискомфорт, заради изпъкналите срамни кости.

Вагина с плътни устни

Този вид вагини са радост за мъжкото око. Срамните устни са стегнати, пухкави и закръглени. Господата харесват плътните устни във всеки един смисъл, а гледката там долу провокира желанието им да ги докосват със своите устни. Нещо повече, когато проникват в такава вагина, тя сякаш обгръща пениса, което му дава допълнителна стимулация.

Вагина тип 70-те

Дамите с този тип вагина не се срамуват да поддържат интимна прическа, която да показват на партньорите си. По-голяма част от господата намират за вълнуващо окосмяването. Но откриването и стимулирането на острова на удоволствието може да бъде леко затруднено.

Тясна вагина

Тясната вагина е сякаш недокосвана от пенис. Проникването понякога може да бъде истинско предизвикателство. Влагалищните мускули са толкова стегнати, че еякулацията понякога настъпва по-рано от очакваното.

Свързани статии

Въпреки това мъжете харесват стимулацията, която получават по време на полов акт с такъв тип вагина.

Набъбнала вагина

Този тип вагина осигурява една перфектна интимна закачка по време на любовната игра. Нейният клитор е по-силно изразен, което провокира мъжкото желание да го стимулира по всякакви възможни начини. По време на проникване набъбналият клитор дава допълнителна стимулация както за мъжа, така и за неговата партньорка, защото при всяко движение се докосва върху пениса.

Снимка: istock

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
( преди 7 години )
Се-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-е-кс !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
12 rate up comment 10 rate down comment
УУу ( преди 8 години )
Големи простотии!Няма ли други новини?!Това граничи с порноо.....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
22 rate up comment 8 rate down comment
аууу ( преди 8 години )
Ега ти простотиите! Който ги е писал е гледал, но не е разбрал същността, а тя няма общо с формата...въпросният автор толкова и разбира от секс, явно го притеснява бързата еякулация, а тези дето ги описва, наблягат само на клит. стимулация, защото не могат друг вид орг...м
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
61 rate up comment 4 rate down comment
Диоген ( преди 8 години )
Снимки защо не виждаме, снимки?! :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар