Интимно

Какво означават различните секс сънища?

В повечето случаи нямат нищо общо със секса

02.02.2016г. / 17 55ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Сънищата са странно нещо. Тъкмо когато си мислиш, че те са ти подсказали нещо се оказва, че нямат нищо общо с това, което си предполагал.

Много хора пък се плашат от сънищата си, смятайки че им дават знак за нещо или че подсказват за разрушение на отношенията, най-вече ако сънувате нещо сексуално.

Най-честата заблуда за мокрите сънища е, че щом сънуваш сексуален сън значи ти се прави секс.

За да разсеем неяснотите ще ви разкажем какво означават различните сексуални сънища. Често те нямат нищо общо със секса.

Ако сънувате, че изневерявате на мъжа си

Според психолозите изследователи на сънищата, да ти се присъни, че изневеряваш на съпруга си не означава, че вече не го обичаш. Това подсказва по-скоро за липса на самочувствие и загуба на вяра в собствената си привлекателност и увереност.

Това може да настъпи след скандал със съпруга, след проблем или отхвърляне в професионален план на ваша идея, например, или при проблемна ситуация с децата. Хората, които търсят прекалено голямо одобрение от околните, обикновено имат често такива сънища.

Ако сънувате, че правите секс с някого, който обаче няма лице или то не се вижда

Лицето на човека е най-големият символ на идентичност, на личност. То е най-разпознаваемата част от тялото. Ако ви се присъни, че правите секс с човек без лице или то не се вижда, най-вероятно това означава, че има нещо в живота ви, което непрекъснато бива оспорвано, но още не знаете какво е.

Сънувате, че правите гей секс без да сте гей или обратното – хетеросекс, а сте гей

Това означава, че се чувствате добре в кожата си. Вашите ценности, убеждения и морал са в абсолютен баланс. Настроени сте приключенски не само в интимните си отношения, но и към децата (ако имате такива), приятелите и колегите си.

Правите секс с най-добрия си приятел

Повечето хора ще се изплашат, ако сънуват подобен сън. Ще решат, че са започнали да имат чувства към най-добрия си приятел, знаейки, че това би развалило отношенията им.

Не бързайте да се плашите. Обикновено това означава, че чистосърдечно се възхищавате на най-добрия си приятел и го обичате истински. Не се страхувайте да го погледнете след този сън, защото той съвсем не изразява сексуални чувства.

Изживявате действителен оргазъм по време на сън

Ако сънувате, че имате оргазъм, вероятно се случва след като скоро сте правили секс или пък отдавна не сте, а ви се иска. Двете крайности са възможни. Мозъкът ви го иска толкова силно, че дори овлажнява вагината и кара клитора да набъбне.

Сънувате, че правите секс с колега

Този сън означава, че завиждате на някого за някакво качество, успех или талант, които вие нямате. Не е задължително това да се отнася до работата или конкретния колега.

Секс с известна личност

Ако сънувате, че правите секс с някой горещ актьор или рок-звезда, това означава в повечето случаи, че имате нужда от разтърсване в живота. Трябва да направите нещо приключенско, да заминете някъде, да направите нещо необмислено или да вдигнете щур купон с приятели.

Повече за останалите сънища можете да видите в нашия съновник тук.

Снимки: iStock

Коментирай