Свободно време

Любовен хороскоп за 22-28 февруари 2016

Щастлива любовна седмица за Овните

26.02.2016г. / 14 46ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Последната седмица на най-любовния месец ще бъде изпълнена с положителни и отрицателни емоции в сектора на любовта. Представителите на различните зодиакални знаци е добре да проявят повече търпение. Ще получат желаните отговори, а някои и любовта, която толкова дълго са чакали. Повече вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Като става въпрос за любов, през тази седмица, вие, родените под знака на Овен, ще се радвате на успехи. Всичко, което планирате, ще се случва така, както искате. Въпреки динамиката в работата ви, отделете време да се погрижите за себе си. Тази седмица ще сте неустоими за противоположния пол. Ако имате половинка до себе си, през почивните дни се отдайте изцяло на нея.

Телец

Ако през последните дни сте имали някакви опасения или притеснения свързани с любовния ви живот, то те са неоснователни. Вселената ще ви окаже своята мощна подкрепа. Спрете да се тревожите, защото енергията на страха и тревогата, само забавя евентуалното проявяване на вашите желания. Мислете позитивно и не забравяйте да споделите вашите желания и намерения с половинката ви.

Снимка: istock

Близнаци

Самотните представители на зодията ще трябва да проявят още малко търпение. Вашите желания ще започнат да се случват много скоро. Бъдете оптимисти, следвайте знаците на съдбата, които тя ви дава за любовта и най-вече бъдете отворени за нови контакти. За тези от вас, които се намират във връзка, седмицата ще бъде изпълнена с приятни емоции за вас и половинката ви.

Рак

Плановете в любовта, които сте си поставили, най-вероятно няма да се случат по този начин, по който сте го желали. Фокусирайте се върху алтернативна възможност, ако има такава. Бъдете активни, социални и привлечете нови възможности за любов към себе си. За тези от вас, които се намират във връзка, е добре да бъдат по-търпеливи към половинката си.

Коментирай