Свободно време

Любовен хороскоп за 22-28 февруари 2016

Щастлива любовна седмица за Овните

26.02.2016г. / 14 46ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Седмицата е благоприятна за създаването на нови познанства. Това ще ви даде много възможности в любовта, ако търсите нова половинка. На тези от вас, които се намират в сериозна връзка, предстоят дни изпълнени с много романтика и страст.

Дева

Звездната карта показва, че през тази седмица е добре да внимавате в комуникацията в сектора на любовта. Ако се нуждаете от половинката си, търсите неговата/нейна подкрепа, споделете вашите желания и нужди. В противен случай ще останете неразбрани. В ситуации на спор могат да се породят редица недоразумения. Добрата комуникация ще ви помогне да продължите напред и в хармония.

Снимка: istock

Везни

Има отговори, свързани с любовта, които искате да получите сега, а те се бавят и това ви напряга. Не се тревожете! Това, което искате да разберете, ще се прояви във времето и няма да се налага да чакате дълго. Обвързаните Везни е добре да обърнат повече внимание на половинката си и да ѝ окажат своята подкрепа.

Скорпион

Връзка, за която сте мечтали е на път да се осъществи. Романтиката, която сте очаквали е на път да се случи. Подобно на всички партньорства, може да имате възходи и падения, но нека това не ви възпре или разклаща доверието към половинката ви.

Разногласията ще изчезнат и доверието помежду ви ще става все по-голямо. Звездната карта показва възходящо движение към ново ниво на отдаденост и интимност. Това може да включва брак, създаване на нова връзка, общо съжителство или друг вид ангажимент.

Коментирай
Свободно време