Интимно

Правете тези неща и няма да сбъркате в избора на мъж!

Ако следвате тези правила, никога повече няма да направите грешен избор!

23.03.2016г. / 17 20ч.
Илияна Николова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Изигравал ли ви е мъж? Подлъгвали ли сте се по поведението му, а след това да сте разбирали, че той не е за вас и само ви е размътвал главата?

Тези неща са се случвали на много жени. В любовта често стават грешки. Всъщност, още по-често бъркаме любовта с мимолетното привличане, което ни поставя розови очила и ни пречи да видим реалността.

Всеки път си повтаряте, че ще е за последно. Следващият мъж няма да ви излъже, няма да нарани чувствата ви, ще ви накара да се чувствате като принцеса. От любовта невинаги боли. Невинаги е задължително мъжът да ви нарани. Понякога просто правим грешни избори.

Какво трябва да правите, когато подбирате следващия си партньор, за да не се подлъжете отново?

Избягвайте мъжете с очевидно ниско самочувствие

Ако той не оценява себе си, как очаквате да оценява вас? Важна е не само добрата оценка, а трезвата оценка. Тя е здравословна, а не изкуственото обожание. То е често срещано при мъжете с ниска самооценка и самочувствие.

Намерете някой с високо самочувствие, но с покритие. Така той ще ви дърпа напред и ще ви е подкрепа.

Внимавайте неговите ценности по отношение на семейството и връзките да се доближават до вашите

Колкото по-близки са разбиранията на двама души, толкова по-лесно градят връзка. Ценностите по най-важните аспекти от живота задължително трябва да се припокриват или поне допълват. Ако са разнопосочни, връзката в повечето случаи е обречена.

Не приемайте лошото му поведение

Човек има своите лоши моменти. Във всеки един от нас се крие и тъмна страна. Някои хора казват, че не вярват на човек без тъмна страна, защото вероятно я крие старателно, а това не е добър знак.

Все пак, претеглете нещата на кантар. Ако лошите му изблици са по-скоро пасивно-агресивни, агресивни, крайно негативни, критични или некомуникативни, тогава прогнозата за връзката ви е лоша.

Добрите момчета са ценни, не лошите и животът го доказва.

Обръщайте внимание на нещата, които той прави

Жестове, думи, демонстрация на загриженост за вас – всичко това има значение. Когато един мъж харесва дадена жена, по жестовете му ще си проличи по какъв начин всъщност я харесва – с истински намерения или не.

Помислете дали ви включва във всички аспекти на своя живот

Важно е да си дадете сметка дали до този момент ви е запознал с приятелите, семейството си, колегите си или поне с тези, с които поддържа по-близки отношения.

Ежедневните занимания също са от значение – идва ли с вас на пазар, придружава ли ви на лекар или просто до супермаркета. Любовта не е само заведения, ресторанти и срещи. Тя е ежедневие и прости жестове.

Уверете се, че е истински влюбен във вас

Това се разбира много лесно при повечето мъже. Ако наистина са влюбени, те ще ви направят свой приоритет номер 1. Ако не, винаги ще намират причина да поставят първо своите ангажименти и задачи преди вас.

Важно е да ви защитава

Мъжът, който е истински влюбен в своята дама, винаги ще направи всичко възможно да я защити във всякакви ситуации, независимо дали приятелките ви критикуват за избора на обувки или майка ви не одобрява ястието, което сте сготвили. Той ще застане винаги до вас, ако наистина е вашият принц.

Снимки: iStock

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Истината ( преди 8 години )
Това че един мъж няма самочуствие, не винаги значи че е лош човек,понякога когато цял живот те подтискат - кой може да ти даде самочуствие,според мен трябва Винаги между жената и мъжа да има обратна връзка,трябва първо да се даде достатъчно време и на двамата, за да могат да се опознаят добре,прибързаните връзки не винаги са най - правилните.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
Иван ( преди 8 години )