Интимно

Секс пози, на които жените не могат да се наситят

Поза „Разцъфнало цвете“

04.05.2016г. / 17 29ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Имате ли любима секс поза? Повечето вероятно биха отговорили, че харесват всичко, което им се случва в спалнята. Въпреки това, понякога сме склонни да подценяваме значението на различните секс пози.

Това дали ще достигнем до оргазъм или не, зависи не само от партньора ни, но и от самите нас. Познавайки добре своите тела и сексуалност, бихме могли да насочим половинката в правилната посока. От секс поза „Кученце“ до „Каубойка“ всяка жена има поне три любими пози. Но вижте кои са тези, на които жените наистина не могат да се наситят.

Поза „Змия“

Тази секс поза е любима на жените, защото с нея всеки път могат да достигнат до влудяващи оргазми. При нея жената е легнала по корем на спалнята, а партньорът ѝ е легнал върху нея или е леко надвесен. Секс позата позволява както вагинално, така и анално проникване.

По време на половия акт, жената или любимият й биха могли с ръка нежно да стимулират клитора или вулвата. Това дава гаранция за достигането на два или три вида оргазъм – вагинален, анален и клиторен.

Поза „Разцъфнало цвете“

Секс поза, която осигурява дълбоко проникване и е идеална за господата с по-малки размери на пениса. Жената трябва да легне по гръб или да седне на голям фотьойл. Партньорът й застава между бедрата, по желание може да повдигне леко задните ѝ части.

Бедрата на партньорката му са встрани, подпрени на гърдите му и са го обгърнали страстно. Тази секс поза е идеална и за онези двойки, които практикуват анален секс.

Поза „Статив“

Вие и любимият ви сте изправени. Гърбът ви е подпрян на стената, докато бедрата и ханша са в обятията на партньора ви. Може да има разнообразие в темпото, но най-хубавото е, че може да видите емоциите и възбудата изписани върху лицето на другия.

Поза „69“

Жените я харесват, защото има много свобода при нейното изпълнение. Освен това прави любовната игра продължителна, интересна, а стимулацията, която получават невинаги се усеща по време на полов акт.

Свързани статии

„Мисионерска“ поза

В повечето случаи жените правят секс не само с телата си, но и със своите емоции. Те обичат да бъдат галени, да усещат прегръдката на половинката, да има романтика. Всичко това им дава мисионерската секс поза. Освен в класическия си добре познат вид, тя също има много и разнообразни варианти, които я правят всеки път вълнуваща.

Снимка: iStock

Коментирай
Здраве и красота