Интимно

Любовен хороскоп за 16-22 май 2016

Телец: Пари и любов ще бъдат преплетени в едно

16.05.2016г. / 18 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Пълнолунието в знака на Стрелец в събота, ще накара голяма част от зодиакалните знаци да преосмислят какво е важно за тях в любовта. Меркурий все още ще се усеща ретрограден, затова ще трябва и още малко да проявим търпение, за да не допуснем грешки в любовта. Вижте какво ви очаква в любовния ни хороскоп.

Овен

През тази седмица влиянието на Луната ще ви накара да изпитате по-голяма нужда да се свържете с вашата половинка. Това ще се получи, тъй като и двамата ще бъдете по-чувствителни към настроенията на другия. Опитайте се да отсеете недоразуменията, отложете споровете. Повярвайте, ще се радвате, ако го направите.

Телец

Пари и любов ще бъдат преплетени в едно. Въпреки че пред вас се открива нова перспектива, свързана с финанси, може да има някакво пълно разкриване, което да доведе до голямо разочарование.

Ако вашият партньор не е толкова отговорен към тази идея, това ще създаде проблем и е възможно да прекратите плановете си. На този етап се опитайте да не взимате крайни решения за връзката си и идеите си.

Снимка: istock

Близнаци

През тази седмица обвързаните представители на зодията ще бъдат подложени на изпитание относно връзката си. Ще възникнат ситуации, в които няма да знаете как да постъпите. Възможно е някакво ваше пътуване да се провали. Въпреки изпитанията, вие ще сте мотивирани да продължите напред, дори ако нямате ясен план за вашето бъдеще.

Рак

Луната ще бъде във вашия сектор на любовта в четвъртък и петък. В резултат на това ще ви бъде по-лесно да комуникирате с половинката си и може би ще решите да покажете и вашата по-уязвима страна. От друга страна Меркурий ще окаже пряко влияние на вашия зодиакален знак и ще получите яснота за ситуацията между вас и ваш приятел. Отсейте това, от което не се нуждаете в любовта.

Коментирай