Интимно

Любовен хороскоп за 16-22 май 2016

Телец: Пари и любов ще бъдат преплетени в едно

16.05.2016г. / 18 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Пълнолунието, което се очаква тази седмица, ще засегне вашия сектор на романтиката. Ако се намирате в неангажираща сексуална връзка, може да осъзнаете, че сте затънали до уши в любов. Ако сте самотни, изкушенията ще надделеят във вас и определено ще имате желание за нови познанства и флирт. Внимавайте, защото на този етап сте по-чувствителни на тема любов. Не се впускайте в нещо, което не си заслужава.

Дева

Семейна драма може да отнеме голяма част от времето и желанието ви за романтика. Някой ще се опита да повлияе на връзката ви. От друга страна може да се окаже, че вие и половинката ви се намирате в критичен преход на връзката ви. Преминаването през него е възможно, просто проявете търпение един към друг.

Снимка: istock

Везни

Ако има решение, което трябва да вземете с партньора си, свързано с инвестиции, съвместни финанси, или бюджетиране, тази седмица е добре да го отложите. В неделя Меркурий ще смени своята позиция. След това ще имате възможността да видите това, което наистина има значение. Тогава ще ви бъде много по-лесно да правите компромиси.

Скорпион

В случай че в последно време думите, които сте си разменили с половинката не са били особено приятни, нещата са напът да се подобрят. В неделя Меркурий ще се обърне пряко във вашия сектор на връзките. Съвсем скоро ще забележите колко по-лесно е да вземете решения заедно, комуникацията ще върви по-гладко. Но дотогава ще се изисква търпение.

Коментирай