Интимно

Любовен хороскоп за 16-22 май 2016

Телец: Пари и любов ще бъдат преплетени в едно

16.05.2016г. / 18 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Пълнолунието ще ви накара да разкриете напълно своите емоции. Ако има нещо, което искате да споделите с вашата половинка, ще се осмелите да го направите. Възможно е думите ви да са свързани с някакви ваши неоправдани очаквания. Помислете добре дали не преигравате.

Козирог

Ако сте забелязали някакво пълно объркване в любовния ви живот в последно време, знайте, че ретроградният Меркурий е виновен за това. От 28 април той е извън вашия сектор на романтиката.

В резултат на това е възможно да сте преминали през редица недоразумения с половинката. Друга възможност е стара любов да е напомнила за себе си и да е поискала втори шанс. Задръжте решението си до неделя. След това може да го споделите.

Снимка: istock

Водолей

В случай, че в последно време не сте обръщали достатъчно внимание на любовния живот, то тази седмица това може да се промени. В петък Слънцето ще се премести във вашия сектор на романтиката и това ще се отрази на любовта.

Възможно е във вас да се разбудят страсти, които да са породени от някого, когото скоро сте срещнали. Следвайте сърцето си и по-малко се вслушвайте в приятелските оценки относно любовта.

Свързани статии

Риби

Комуникацията за вас може да е нестабилна тази седмица във всички области на живота, включително романтиката. Меркурий ще продължи да пътува ретроградно във вашия знак. Затова, ако искате да вземете решение свързано с любовта, най-добре е да го отложите за другата седмица. Това важи и за важните разговори, които искате да обсъдите с любимия човек. Бъдете търпеливи.

 

Коментирай