Интимно

5 секс игри за максимална възбуда

Секс игри „Карти с желания“

21.05.2016г. / 10 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Въпреки че сексът е вълнуващо изживяване, много е лесно да попаднете в рутина, особено, когато става въпрос за секс пози или любовната игра. Тук са няколко вълнуващи игри, които са концентрирани върху удоволствието и достигане на максимална възбуда.

С тях никога няма да ви бъде скучно, а и винаги може да ги развиете според вашите правила. Вижте кои са.

Секс игри „Карти с желания“ – трябват ви тесте с карти и таймер

Раздайте по няколко карти за всеки. Сега изберете кой от вас първи да постави своята карта. За да бъде вълнуваща играта, нека каро да означава масаж, купа – целувка, спатия – орална стимулация, а пиката – полов акт.

Помислете какво искате от вашата половинка и му дайте избраната карта. След като се изпълни желанието ви, следва той да даде своята карта. За да направите играта по-динамична, може да включите в нея и таймер, който да отмерва продължителността на желанията.

Секс игра „Обръсни ме“ – трябва ви самобръсначка

Дори и да се обезкосмявате с кола маска, направете изключение за тази игра. Тя трябва да се играе в банята. Вземете душ заедно с партньора. След това заемете удобна позиция изправени или седнали, легнали.

Сега партньорът ви трябва да премахне всички косъмчета с помощта на самобръсначка. Бъдете сигурни, че тази игра толкова ще го възбуди, че ще бъде максимално внимателен към пубиса ви и няма да ви нарани. Накрая трябва да нанесе овлажняващ лосион върху интимните ви части.

Секс игра „Бомба със закъснител“ – трябват ви пясъчен часовник или кухненски таймер

Как се играе? Изберете интервал от време, например 20 минути. В рамките на определените минути може да се отдадете на любовна игра, без да има проникване. Помислете си само колко вълнуващо и възбуждащо ще бъде за вас и партньора ви.

Когато звънне таймерът или изтече пясъкът, бихте могли да удължите времето. Тази игра продължете и в секс позите. Ще бъде забавно на определен интервал да преминавате от една в друга.

Секс игра „Пленник“ – трябват ви четири панделки или вратовръзки

Пробвате ли тази игра, тя ще стане ваша любима. Невероятно еротично е да бъдете напълно голи и безсилни пред партньора си или той пред вас. Само мисълта за тази игра ще ви възбуди. Един от двама ви ляга на спалнята, докато другият завързва нежно китките и глезените за рамките на спалнята.

Следва да дадете свобода на вашите фантазии и желания. Една секс игра, която ще повиши доверието помежду ви.

Свързани статии

Секс игра „Изненада“ – трябва ви шал

Вземете мек копринен шал или от дантела. Сложете го като превръзка на вашите очи или тези на половинката. Тази игра е чувствена и правилата в нея налагат да не бързате. Сега вие командвате в спалнята.

Партньорът ви няма да знае какво го очаква. Следете емоциите му, защото те ще покажат какво му харесва и как да продължите. Помислете и за смяна на местата.

Снимки: istock

Коментирай