Интимно

Явни знаци, че той крие нещо от вас

Но какво?

24.06.2016г. / 17 48ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Понякога жените са по-ревниви, отколкото имат реално основание. Това е нормално, особено когато сме все още силно влюбени в партньорите си. Искаме цялото им внимание да е обърнато към нас, да правят всичко за и заради нас, да ни гледат с обожание.

Когато това не се случи ставаме подозрителни. Подозрителни сме и когато засечем погледа на гаджето си да шари из други привлекателни женски обекти.

Но има и истински притеснителни знаци, че партньорът ви крие нещо от вас. Какво е точно, вие сами ще прецените. Но преди това вижте по какво да разберете, че нещо не е наред!

Той изглежда дистанциран

В последно време приятелят ви изглежда сякаш се дистанцира от вас. Потаен е, иска от вас да го оставите на мира за известно време. Затваря се в другата стая и не знаете какво точно прави. Явно е, че крие нещо.

За нищо на света не ви дава да видите телефона му

Ходи с него навсякъде, дори в тоалетната и банята. Не го оставя без надзор. Дори сте забелязали, че вече е сложил и парола за отключване – нещо, което досега не е правил.

Няма как да не се запитате какво е нещото, което толкова усърдно крие.

Започвате да дочувате разни слухове

Ненадейно започвате да дочувате от приятели и познати, че са го виждали на необичайни за него места. Държал се е странно или пък потайно. Видян е с други хора, дори с жени, които не познавате. Или пък са ви намеквали, че имат подозрения, на които със сигурност не искате да повярвате, но те посяват зрънцата на съмнението.

Хващате го в лъжи

Ако това не се случва за първи път, вероятно вашият човек просто си е такъв. От друга страна обаче ако постоянните лъжи не са му присъщи, нещо се е променило и трябва да разберете какво.

Свързани статии

Историите му не се връзват

Не само че го хващате в лъжи, но и историите започват да не се връзват. Скалъпени са толкова набързо, че в един момент губят смисъла си. Когато го попитате в прав текст за нещо конкретно от неговите истории, той започва да става притеснен, раздразнителен и се изнервя. Отклонява темата и започва да ви обвинява, че сте луда.

Много е потаен за местата, на които ходи

Това няма как да не ви накара да се запитате къде ходи, след като не казва нищо. Потаен е, сменя темата, първо казва едно, после друго. Всячески показва, че не иска да сте напълно наясно къде ходи, вероятно за да не го проследите и да го хванете на местопрестъплението.

Снимки: iStock

Коментирай