Интимно

8 знака, че сте уцелили джакпота в любовта!

Признаците, че мъжът до вас е повече от идеален

05.09.2016г. / 12 24ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Срещнали ли сте идеалния мъж без да си давате сметка? Случва се на много жени. Хората са устроени да не забелязват доброто и да не виждат, че то стои до тях. Винаги искаме още и намираме повод за разочарование. 

Ако вашият партньор прави следните жестове към вас и се отнася по този начин, описан по-долу, радвайте се – ударили сте джакпота!

Той дори не помисля за изневяра

На някои мъже им личи от 100 километра, че са способни на изневяра. Заглеждат се по други жени във ваше присъствие, флиртуват, казват ви коя красавица им е направила впечатление. 

Но ако вашият партньор не прави нищо такова, много по-малко вероятно е да се подхлъзне по кривата и да прегреши с друга жена. 



Не е склонен към насилие

Някои мъже са склонни не само към физическо насилие, но и към психологическо. В някои случаи вторият вид е дори по-страшен, защото жертвата на емоционален и психически тормоз невинаги осъзнава положението си. 

Един добър и свестен, уважаващ себе си мъж не би постъпил така с жена. Радвайте се, ако вашият партньор е именно такъв. 

Той не унижава околните

Симптом на крайно ниското самочувствие на един мъж е желанието му непрекъснато да злепоставя и унижава хората около себе си. Ако вашият мъж е горд и в мир със себе си, вероятно не прави никакви подобни изцепки. 

Понякога сме склонни да сложим розови очила, гледайки човека, в когото сме влюбени. Той може и да не се държи лошо с нас на този етап, но ако се държи унижаващо с другите хора това трябва да ни светне червената лампичка. 

Той непрекъснато ви кара да се чувствате ценна

От изключително значение е партньорът ви да се държи с вас така, че непрекъснато да демонстрира колко високо оценява вашата важност. Една жена е готова да отдаде вечната си любов на мъж, който я цени високо и я уважава такава, каквато е.

Той не бяга от решаването на проблемите

Много жени биха потвърдили, че бягането от проблемите е често срещана мъжка черта. На мъжете просто им е по-лесно да се престорят, че проблем не съществува, отколкото да се вглъбяват в решаването му. Вероятно им е в природата. 



Но ако вашият мъж стоически посреща проблемите ви като двойка и тези извън връзката, бъдете горди – срещнали сте истински мъж. Такъв, който не се перчи с мускулите си, смятайки че те го правят мъж, а такъв, който има доблестта да бъде подкрепа, стълб във връзката си.

Той не търси конфликт, а го избягва всячески

Много е важно комуникацията помежду ви да е на ниво. Когато това е така, конфликтите са рядкост. Още преди да се стигне до конфликт вие сте обсъдили проблема и сте взели мерки за решаването му. 

Винаги е насреща

Когато ви трябва подкрепа и твърда ръка, която да ви извади от трудно положение, вашият партньор е винаги насреща. Това е прекрасно! Поздравления – вие имате истински мъж до себе си, на който можете да разчитате в трудни моменти. 

Той уважава вас и всички около вас

Един от най-солидните примери за добро възпитание, висока ценностна система и морал е проявата на уважение към партньора и околните. Когато един човек е истински добър и качествен, той уважава достойнството и качествата на другите. 

Това е ярко проявление на нивото на интелигентност и отговорност. По тези солидни примери от отношението и реакциите на един мъж в ежедневието много ясни си личи що за партньор е той. 

Снимки: istock

Коментирай