Интимно

5 техники за върховна мастурбация

И разтърсващ финал

17.11.2016г. / 17 19ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всяка жена познава добре тялото си и знае как да доведе себе си до оргазъм. Мастурбацията е полезна както за тялото, така и за психиката. Ето защо не е срамно да си дарявате удоволствие сами от време на време.

За да избегнете рутината обаче, можете да внесете малко свежест в уменията си и да направите усамотението си още по-разтърсващо. Но за да го постигнете, ето какво трябва да направите.

Инвестирайте в нов вибратор

Ако досега не сте имали вибратор и не сте ползвали подобна джаджа, сега е моментът да се снабдите с такава. Ако пък старият ви вибратор не ви дарява желаните усещания, инвестирайте в нов. На пазара има нови стимулиращи изобретения за максимално удоволствие, които със сигурност ще ви се харесат.

Сменете техниката

Вярно е, че всяка жена си има любима техника за достигане до максимален екстаз. Но също така е вярно, че промените придават пикантност на всяка ситуация. Ето защо е препоръчително да внасяте малко разнообразие в стила си на мастурбация. Действайте бавно, наслаждавайте се на миговете, обърнете посоката на движение. Изключете мислите си и чувствайте!

Повишете възбудимостта си

Това става най-добре с приятна атмосфера. Запалете свещи, направете си цветна и ароматна вана. Поглезете се с приятна храна. Изключете всички електронни устройства. Приглушете светлината. Направете атмосферата мечтана и завладяваща. Най-важното е да отстраните стреса от тялото си. Така ще почувствате още по-разтърсващо своето докосване.

Сменете позата

Смяната на позата е от значение не само когато правите секс с партньор, но и със себе си. Ето защо ако искате незабравимо удоволствие е добре да го правите в различни пози. Сменяйки позата на тялото си не само ще си доставите голямо удоволствие, но и ще забавите кулминацията и ще направите миговете още по-специални.

Включете и лубрикант

Лубрикантът ще направи вашата специална зона още по-хлъзгава, а това е ключът към висшето удоволствие. Не се свенете да го включите в списъка със секс играчки за соло изпълнители.

Снимки: iStock

Коментирай