Интимно

5 страстни и щури секс пози

Идеи за вълнуващо разнообразяване на секса

24.01.2017г. / 11 29ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

 


Колкото и да е приятен, сексът омръзва, особено ако е еднообразен. Някои двойки залагат на любимите си секс пози, но по този начин губят много интересни моменти в спалнята.

Ако търсите приключения в леглото, опитайте някои нови секс пози, които ще ви донесат огромна наслада и ще разпалят поугасналия огън в сексуалния ви живот.

Ездачката „водопад“

Ездачката е ясна – при нея жената е отгоре и владее положението между бедрата си. „Водопад“ се нарича модификацията на ездачката, при която мъжът е смъкнат подобно на падаща вода от ръба на леглото. Той буквално е свлечен като обаче тазът и пенисът му остават на ръба на леглото.

Така се разкрива възможност за много по-дълбоко проникване.

Секс поза „сплитане“

При тази секс поза мъжът и жената са седнали и подпрени с ръцете зад таза си. Сплитането става като нежната половинка качи краката си върху раменете на мъжа. Тази секс поза предполага голяма интимност и близост между партньорите.

Дълбока мисионерска

Мисионерската поза е скучна за много хора, въпреки че немалко си я обичат и харесват. Ако ви е омръзнала, опитайте един по-дълбок вариант на мисионерската.

За целта жената трябва да свие краката си в коленете и да ги подпре на гърдите на мъжа. За повече удобство подложете под таза си възглавница. Позата отново предполага дълбоко проникване.

„Градинарска количка“

За по-екстремно настроените двойки секс позата „градинарска количка“ ще се окаже наистина интересна. При нея контролът е изцяло в ръцете на мъжа, ето защо не се препоръчва за слаби в ръцете мъже.

Мъжът трябва да хване своята дама, да повдигне таза й и да проникне в нея, докато тя е опряла тежестта си изцяло на ръцете си.

„Претцел“

Позата „претцел“ също е модифициран вариант на мисионерската. Излиза, че мисионерската може да се разнообрази по много начини. При „претцела“ жената обгръща с краката си мъжа като единият ѝ крак минава около тялото му противоположно на другия. Получава се усукана фигура, подобна на претцел. Проникването не е особено дълбоко, така че ще се хареса на дамите, имащи болки при твърде дълбоко достигане на пениса.

Снимки: Pinterest

Коментирай