Интимно

Какво никога да не пишем в профила си за запознанства?

Ако искаме да привлечем повече кандидати

19.08.2017г. / 07 22ч.
Илияна Николова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

В забързаното ежедневие хората често нямат време за срещи. Как да намерим любовта в такъв случай? На помощ идват сайтовете за познанства. 

За да бъде профилът ви успешен обаче, има някои неща, които никога, ама никога не трябва да пишете в биографията си. Кои са те? 

„Не съм добра в биографиите“

Никога не пишете това изречение, защото то е обидно са личността ви. Как очаквате да привлечете някого към себе си, ако вие самите не смятате, че има нещо интересно у вас? 

Връзка от разстояние – мисията възможна!

„Обичам драмата“

Нещото, което мъжете мразят най-много у жените е склонността им към драматизация. Ако искате да провокирате интереса на някого, поне му спестете тази си страна. Така или иначе ще я открие по-нататък. 

„Забранено за ниски момчета“

Дискриминативните изречения могат да отблъснат не само истински ниските мъже, преглеждащи профила ви, но и останалите. Те ще си помислят, че сте прекалено придирчива, че може да не харесате нещо и в техния външен вид, че ще ги критикувате или че сте прекалено повърхностна, за да акцентирате върху ръста. 

Плюсовете на връзката от разстояние

„Искам деца!“

Някои жени нямат време за губене и стрелят направо – искат да намерят баща на децата си и то възможно най-скоро. С такова изречение в описанието на профила си обаче сякаш казвате: „Нямам време за срещи и лигавщини. Търся донор на сперма, защото биологичният ми часовник тиктака и трябва да стана майка възможно най-бързо. Няма значение кой ще е бащата.“ Или поне така би прозвучало в ушите на повечето мъже. 

„Отвори профила, само ако искаш среща“

Каквото и да значи това, е несериозно. За да поиска среща някого трябва първо да се запознае с личността ви. Как си мислите, че ще стане иначе?

„Аз съм принцеса и искам да се отнасят с мен като с такава“

Не пишете това изречение, освен ако наистина не сте със синя кръв. Мъжете мразят глезли, правещи се на принцеси и очакващи всичко да им се поднася на тепсия. 

От какво имат нужда връзките от разстояние?

Интересувам се от мъже с добра професия“

Това направо крещи „търся си мъж, който да има достатъчно стабилни финанси, на които да разчитам.“ Ще отблъснете мъжете, разглеждащи профила ви, защото няма представител на силния пол, който да предпочита златотърсачки. Просто няма такъв. 

„Аз съм интроверт, търся си мъж от зодия Риби“, примерно

Едно от нещата, които вбесява най-много мъжете след златотърсачките, разбира се, са зодиите, психологическите описания на личността и пресмятането на съвместимостите според тези показатели. За повечето мъже няма по-голяма глупост от това. Спестете си го и не го пишете в профила си.

Коментирай
Здраве и красота