Интимно

Как да покажете любовта си към жена от зодия Овен?

Винаги бъдете честни с нея

22.08.2017г. / 11 20ч.
Михаела Лазарова
Актрисата Кийра Найтли е родена на 25.03.1985 г. и е зодия Овен. Снимка: Reuters

Актрисата Кийра Найтли е родена на 25.03.1985 г. и е зодия Овен. Снимка: Reuters

Те са борбени, не се страхуват от предизвикателствата и винаги постигат целите си. Жените родени под знака на зодия Овен, не биха приели нищо по-малко от това, което заслужават, особено в любовта. Вижте няколко начина, по които може да покажете вашата любов към жена Овен.

Следвайте нейното темпо

Родените под знака на зодия Овен са хора на действието. Те могат да се събудят в 6:00 часа сутринта, готови да сграбчат деня с всичките му предизвикателства. Тъй като са нетърпеливи, няма да искат да ви изчакат.

Ето защо, за да впечатлите жена от тази зодия, трябва винаги да сте готови да отидете на джогинг, в планината, на море, защото тя иска да бъде в движение. Жената Овен няма време за губене!

Какво отличава жените Овни от останалите?

Винаги бъдете честни с нея

Овните са директни, понякога болезнено за другите. Ще ви кажат какво си мислят, без да се съобразят с това, че могат да ви наранят. По този начин смятат, че могат да ви предпазят от грешни решения.

Но същата честност очакват и от другите, особено в любовта и особено жените. Просто бъдете готови да бъдете наравно открити с жена Овен, ако искате да спечелите любовта и вниманието ѝ.

Извинете се, ако вие сте виновни

По природа Овните са спокойни, до момента, в който не ги настъпите. Тогава се пригответе за ожесточена кавга. Жената Овен ще се бори с всички сили, за да докаже, че грешите. Ако попаднете в ситуация, в която вината е ваша, не се колебайте да поискате извинения. Също така е важно да се опитате да не повтаряте грешките си.

Каква жена сте според зодията?

Дайте ѝ лично пространство

Не бъдете натрапчиви, когато сте влюбени в жена Овен. Ако тя се почувства като в клетка, много бързо ще прекъсне взаимоотношенията с вас. Дайте ѝ лично пространство и разбирайте нейните капризи, желание да остане насаме с хобито си или да се забавлява само с момичетата.

Тя много повече ще ви оцени като партньор, ако ѝ позволите да запази своята идентичност и не се опитвате да я промените. Тя не би имала нищо против да имате и вие ваши хобита и време само за вас.

Свързани статии

Бъдете толерантни и я обожавайте 24 часа

Понякога жените, родени под знака на зодия Овен могат да излеят целия си гняв върху партньора, особено ако са имали тежък работен ден. След като освободят напрежението, те ще са готови да продължат напред и ще очакват и на вас да ви е разминало.

Ако искате да им кажете нещо, направете го по време на спора или след това, но внимавайте с тона. Жените Овни трудно се извиняват, но не е невъзможно. Ето защо, ако искате да покажете любовта си към тях ще трябва да бъдете толерантни и разбира се, те очакват любимите им мъже да ги обожават 24 часа, 7 дни в седмицата.

Коментирай